Ξέσπασε κατά παρουσιαστών ο Γιάννης Σπαλιάρας: “Δεν πάτε να… Σιχάματα!”

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ξέσπασε ο Γιάννης Σπαλιάρας κατά παρουσιαστών και των ατόμων που βρίσκονται σε πάνελ εκπομπής.

Ο ηθοποιός και μοντέλο δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο μέσω InstaStory και υποστηρίζει πως παρουσιαστές που τον παρακαλούσαν για να συνέντευξη, όταν την παρουσίασαν στις εκπομπές τους αντί να του πουν μπράβο για τη συμμετοχή του στο Netflix έκαναν αρνητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Έχω σιχαθεί αυτόν τον χώρο και τη δουλειά που κάνω πραγματικά. Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχω σε διεθνές λατινοαμερικάνικο σήριαλ που προβάλλεται σε όλη τη νότια και βόρεια Αμερική και παγκοσμίως μέσω του Netflix. Από τότε που το ανακοίνωσα με παίρνουν από όλες τις ελληνικές εκπομπές και στέλνουν πολλά μηνύματα καθημερινά για συνέντευξη.

Έχω δώσει δύο γρήγορες συνεντεύξεις στο αεροδρόμιο και στον δρόμο και τα βλέπω μετά και αντί να μου πούνε μπράβο ή κάτι άλλο τέλος πάντων, τα πάνελ σχεδόν κράζουν και λένε βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν. Και οι παρουσιαστές το παίζουν καλοί τάχα μου. Δηλαδή σε παρακαλάνε καθημερινά για εβδομάδες να τους πεις δυο λόγια και μετά σε μειώνουν. Μωρέ δεν πάτε να… ε σιχάματα”!

Δείτε τη δημοσίευση του:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκαλύπτει ποια αποχώρηση συνεργάτη του τού στοίχισε περισσότερο 

Δες πώς ευχήθηκε η Χριστίνα Πολίτη στον Κώστα Σπυρόπουλο για τα γενέθλιά του

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση