Το «όχι» της Ντενίση στις διαδικτυακές παραστάσεις (vid&pics)

Τις τελευταίες ημέρες αρκετές θεατρικές παραστάσεις προβάλλονται διαδικτυακά με σκοπό να ψυχαγωγήσουν το κοινό που μένει σπίτι λόγω καραντίνας, γεγονός που βρίσκει αντίθετη τη Μιμή Ντενίση.

H Μιμή Ντενίση με ένα μακροσκελές κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δε συμφωνεί με το ανέβασμα των παραστάσεων στο διαδίκτυο.

«Μια μεγάλη κουβέντα βλέπω έχει αρχίσει στα ΜΜΕ για το αν πρέπει να παίζονται οι παραστάσεις διαδικτυακά. Εγώ λοιπόν λέω όχι.Καταλαβαίνω πως πολλοί θέλουν να προσφέρουν ψυχαγωγία στον κόσμο αλλά υπάρχουν ατελείωτες σειρές και ταινίες που κυκλοφορούν νόμιμα φυσικά και καλύπτουν αυτή την ανάγκη. Η μαγεία του θεάτρου έχει να κάνει με την σχέση ηθοποιού θεατή. Οι παραστάσεις δεν δείχνουν ποτέ καλές έτσι όπως γυρίζονται. Είναι άλλα τα φώτα του θεάτρου άλλο το παίξιμο άλλο το timing.

«Θα έπρεπε κατ’ εμέ αν είναι να παιχτούν διαδικτυακά να έχουν γυριστεί ειδικά… κινηματογραφικά. Και επιπλέον είναι άδικο για τους ηθοποιούς του θεάτρου. Είναι που είναι τόσο δύσκολο και επισφαλές σαν επάγγελμα μην το αποτελειώσουμε! Επίσης βλέπω ανησυχητικά φαινόμενα πειρατείας όπως αυτό που έγινε με την «Ευτυχία» και κάποιοι το υπερασπίζονται κιόλας! Τα πνευματικά δικαιώματα πρέπει να μάθουμε να τα σεβόμαστε σ’ αυτήν την χώρα όπως και όλους τους καλλιτέχνες και παραγωγούς που πασχίζουν για ένα υψηλό επίπεδο σε εποχές τόσο δύσκολες! Ας μην τ΄ αντικαταστήσουμε όλα με το internet», έγραψε στα social media η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας.

Δείτε πως σχολίασαν το θέμα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά:

Πηγή: Gossip-tv.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση