Θοδωρής Αθερίδης: Θα λιώσετε με τη φωτογραφία που ταΐζει τον εγγονό του!

Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έχει κρύψει από την αρχή τη χαρά του που έγινε παππούς. Μάλιστα ο εγγονός του θα πάρει το όνομα του, Θοδωρής, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Εκεί, ανάμεσα σε άλλα είχε δηλώσει στη Φαίη μας:

«Δε ξέρω αν μπορεί ο εγγονός μου, που θα πάρει το όνομά μου, να ξεπεράσει σε αγάπη την κόρη μου. Με την κόρη μου έχω μια αρρώστια. Ένα κόλλημα πολύ μεγάλο. Η αγάπη είναι ένα πολύ ανοιχτό πράγμα που απλά μεγαλώνει. Δε μπαίνει θέμα συγκρίσεων. Εγώ στον εγγονό μου έχω τη χαρά της ύπαρξής του, αλλά δεν έχω την ευθύνη του. Κι αυτό το πράγμα πολλαπλασιάζει τη χαρά μου».

Σε χθεσινή ανάρτηση του, ο Θοδωρής Αθερίδης μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία του με τον εγγονό του, την ώρα που τον ταΐζει και τις σκέψεις που κάνει για τη νέα κατάσταση που ζει…

«Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατεσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη….
Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή.
Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.
Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα.
Εννοώ μικρός μικρός.
Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το ‘χα πεθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος»…..», αναφέρει συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Snik: Με αυτήν την fashion blogger είχε σχέση πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μπέσυ Μάλφα: «Έχω ακούσει πολλά, έχω πάρει κακές κριτικές»

Ο Γιάννης Αθητάκης απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ντόρα Μακρυγιάννη!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση