Τέλος ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle από το παλάτι! Η επίσημη ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ

Μετά το έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο που συγκάλεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ, γνωστοποιήθηκε η απόφαση της βασιλικής οικογένειας να σεβαστούν την επιθυμία του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους δικαιώματα, παρόλο που είναι κάτι που η ίδια η βασίλισσα δεν επιθυμεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε εντελώς την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια. Παρόλο που θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και καταλαβαίνουμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή σαν οικογένεια, παραμένοντας πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν να βασίζονται οικονομικά σε δημόσια κεφάλαια στη νέα τους ζωή.

Συνεπώς συμφωνήθηκε πως θα υπάρχει μια μεταβατική περίοδος κατά την οποία ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ θα ζουν στον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπάρχουν περίπλοκα ζητήματα που πρέπει να λύσει η οικογένειά μου, και πρέπει να γίνει ακόμη λίγη δουλειά, όμως ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να παρθούν τις επόμενες μέρες”.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη: «Μεγάλο σοκ για όλους…»

My style rocks – Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω αρχίσει και σχεδόν εκνευρίζομαι…»

Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη: «Μεγάλο σοκ για όλους…»

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση