Τάσος Κωστής: Η σύζυγός του υποβλήθηκε σε χειρουργείο καρκίνου στον πνεύμονα

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής στο περιοδικό 7 Μέρες TV” και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και το πώς βίωσε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ο Τάσος Κωστής μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως η σύζυγός του υποβλήθηκε σε χειρουργείο καρκίνου στον πνεύμονα και τόνισε πως βρίσκεται δίπλα της και της δίνει δύναμη.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

-Πριν από δύο χρόνια αντιμετωπίσατε καρκίνο και δώσατε τη μάχη σας πολύ θαρραλέα.

Μου έδωσε ο καρκίνος αυτό το δικαίωμα. Όταν το ανακάλυψα είπα “Τετέλεσται” γιατί μιλάμε για μία ανίατη αρρώστια. Έπρεπε πρώτα να συνειδητοποιήσω μέσω των γιατρών και των εξετάσεων εάν μου έδινε το δικαίωμα να αναμετρηθώ μαζί του. Οι γιατροί μου είπαν “Έχεις ένα καρκίνο στο έντερο που θεωρείται πια χρόνια και όχι ανίατη ασθένεια από την στιγμή που έγκαιρα το ανακάλυψες. Θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα γίνεις καλά. Αρκεί να παλέψεις”. Είμαστε σε ισοπαλία με τον καρκίνο. Δε λέω ότι τον νίκησα. Δε θα το πω ποτέ.

-Σοκαριστήκατε αρχικά;

Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Είπα “Πεθαίνω”; Έχω δει ανθρώπους γύρω μου που δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα. Όταν το ανακάλυψε η νύφη μου τις έδωσαν τρεις ημέρες. Η πρώτη μου ερώτηση ήταν “πόσο καιρό έχω”; Σιγά σιγά άρχισα να το παλεύω με ακτινοθεραπείες, χημειοθεραπείες χειρουργεία. Δεν είπα ποτέ “Γιατί σε εμένα”.

-Δίνατε κουράγιο και στην οικογένειά σας. Είναι πολύ όμορφο!

Προσπαθούσα να τους δίνω θάρρος. Δεν ήθελα να με λυπούνται ούτε ο γιος μου, ούτε η γυναίκα μου. Ξέρετε αυτός που είναι απέξω πάσχει περισσότερο. Έζησαν δραματικές στιγμές οχτώ ώρες περιμένοντας με να ξυπνήσω από το χειρουργείο. Το κατάλαβα τώρα με τη γυναίκα μου που έκανε χειρουργείο καρκίνου στον πνεύμονα. Είμαι στο νοσοκομείο μαζί της. Τώρα της δίνω εγώ δύναμη. Είμαι δίπλα της όπως ήταν και εκείνη με τόση αγάπη σε έμενα.

-Τι σας έμαθε ο καρκίνος ;

Ότι σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε και ότι πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος από άποψη γιατί όλοι έχουμε μέσα μας και το καλό και το κακό. Επίσης ότι οφείλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας. Τη Ζήσουμε, δεν τη ζήσουμε άλλωστε θα περάσει. Ας επιλέξουμε το φως.

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Κατσινόπουλος: Όσα είπε για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαυρίδη 

Γιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται στο Instagram!  

Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε το τέλος του My Greece-Αυτός είναι ο λόγος

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση