Γιάννης Βαρδής: Γιατί θέλει να πουλήσει το σπίτι του πατέρα του;

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησαν για τη σχέση τους μετά τα παιδιά αλλά και για τη μετακόμιση που θέλουν να κάνουν μέσα στο 2020.

Θυμάμαι, Γιάννη, σε μια παλαιότερη συνέντευξή μας να μου λες πως όταν κάνεις οικογένεια, θέλεις να έχεις το σπίτι ανοιχτό τις γιορτές ώστε να μαζεύεται όλη η οικογένεια, κάτι που δεν βίωνες εσύ ως παιδί, διότι ο πατέρας σου ήταν μοναχικός εκείνη την περίοδο…

Γιάννης: Έτσι έλεγα, αλλά τώρα βλέπω ότι κάνω αυτά που έκανε ο πατέρας μου. (γέλια)

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το 2020;

Γιάννης: Ένας στόχος μας για το 2020 είναι να βρεθούμε λίγο περισσότερο στον πολιτισμό. Το σπίτι μας, το σπίτι δηλαδή του πατέρα μου, είναι πολύ μεγάλο, αλλά κάπως απομονωμένο. Ο στόχος μας, λοιπόν, είναι να φύγουμε από την Παιανία και να πάμε κάπου αλλού. Σκέφτομαι ακόμα και να το δώσω. Πρόκειται για ένα σπίτι στο οποίο έχω ζήσει πολύ όμορφες καταστάσεις.

Μένω εδώ από 19 χρονών, κρατάω τις αναμνήσεις μου, αλλά νομίζω πως έχει κλείσει ο κύκλος. Μαζί με τη Νατάσα τα έχουμε βάλει κάτω, τα έχουμε συζητήσει και έχουμε αποφασίσει να πάμε προς τα νότια προάστια. Ακόμα και στην περιοχή του Καλαμακίου, ώστε να είμαστε κοντά στη μητέρα της. Πέρα από αυτό, θέλουμε να πάμε κάπου που θα είναι γειτονιά και θα μπορεί η Νατάσα να κάνει εύκολα τα ψώνια και τις δουλειές της.

Νατάσα: Ειδικά με τα δύο παιδιά, είναι πολύ σημαντικό να είσαι κοντά σε μια αγορά, σε ένα φαρμακείο, σε ένα σουπερμάρκετ.

Γιάννης: Έχουμε ήδη αρχίσει να κοιτάμε ορισμένα σπίτια προς τα νότια προάστια και στόχος μας για το 2020 είναι το νέο μας σπίτι.

Νατάσα: Συμφωνώ. Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος, ώστε να γίνει η καθημερινότητά μας πιο εύκολη.Εκτός από το σπίτι, κοινός στόχος είναι να περνάτε και περισσότερο χρόνο μαζί;

Γιάννης: Και αυτό. Ύστερα από τον ερχομό του Αντώνη, έχουμε κάνει ελάχιστα πράγματα οι δυο μας.

Νατάσα: Έχουμε, όμως, καταφέρει να πάμε με την κόρη μας ένα σινεμά. Κράτησε η μητέρα μου το μωρό και πήγαμε οι τρεις μας!

Γιάννης: Έχουμε πάει και μόνοι μας σινεμά. Κράτησε η μητέρα της Νατάσας και τα δύο παιδιά και πήγαμε μια Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι να δούμε το Joker. Αυτό ήταν το πρώτο μας date ύστερα από τη γέννηση του Αντώνη. Εκείνη την ημέρα, ήμασταν και οι δυο άυπνοι και καθόλου σίγουροι για το αν θα αντέξουμε να δούμε το έργο. Αν θα καταφέρουμε να μη μας πάρει ο ύπνος!

Ήσασταν υπναράδες πριν κάνετε τα παιδιά;

Γιάννης: Κοιμόμασταν ένα οκτάωρο. Μας άρεσε να χουζουρεύουμε και να βλέπουμε ταινίες στο κρεβάτι. Τώρα έχω έναν μαγνητικό πίνακα στην κουζίνα και σημειώνω τις ώρες που ξυπνάει ο Αντώνης.

Νατάσα: Τώρα έχει αρχίσει και στρώνει. Ειδικά τις τελευταίες μέρες κοιμάται καλύτερα.

Σας εύχομαι λοιπόν το 2020, εκτός από ένα νέο σπίτι, να σας φέρει περισσότερη ξεκούραση, αλλά και ωραία τραγούδια, όπως αυτό που είπες με τον Γιώργο Λιανό στον τελικό του The Voice.

Γιάννης: Έχω γύρω στα εκατό ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα μου. Περίπου τα τριάντα έχουν και στίχους. Τα υπόλοιπα είναι σε πρωταρχικό στάδιο, με κιθάρα και μελωδία. Το ντουέτο μας με τον Γιώργο Λιανό είναι ένα από αυτά. Τραγουδάμε μαζί μια δεκαετία και με αφορμή το The Voice, που ήταν ο Γιώργος παρουσιαστής, αποφασίσαμε να το παρουσιάσουμε εκεί. Ο τίτλος είναι «Εμείς οι δυο», σε μουσική του πατέρα μου και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου. Είναι ένα ερωτικό κομμάτι που θεωρώ ότι θα αγαπηθεί από τον κόσμο

Διαβάστε ακόμα: Meghan Markle: Υπογράφει “χρυσό” συμβόλαιο με γνωστό οίκο μόδας;

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

Με νέο hair look η Μαρία Ηλιάκη-Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση