Χριστίνα Παππά: «Δεν γνωρίζω τι κάνει ο πατέρας του γιου μου, δεν τον αναζήτησε ποτέ»

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Η αλήθεια είναι ότι πριν από κάποια χρόνια είχα προτάσεις για σειρές στην Κύπρο. Εγώ όμως δεν μπορούσα να αφήσω τα μαγαζιά μου και να πάω στην Κύπρο. Τα τελευταία 2 χρόνια όμως δεν έχω προτάσεις. Δεν ξέρω γιατί δε μου κάνουν. Ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι το έχω αφήσει. Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα όταν έπαιζα σε σειρές στην Ιταλία», ανέφερε η ηθοποιός και επιχειρηματίας η οποία μίλησε και για τον πρώτο της άντρα και πατέρα του γιου της Δημήτρη λέγοντας:

«Δε γνωρίζω τι κάνει ο πρώτος μου άντρας. Καμία σχέση. Χωρίσαμε, ήμασταν μικρά παιδιά όταν κάναμε τον Δημήτρη. Εκείνος 19 ετών, εγώ 16. Δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τον Δημήτρη. Μπορεί να τον ψάξω αραιά και που. Είναι ο άνθρωπος που μου έχει δώσει το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μου. Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών και δεν θα ήθελα ο Δημήτρης να νιώθει την απουσία που ένιωθα εγώ. Οπότε προσπάθησα να του παρέχω τα πάντα. Σε κάποιο σημείο ίσως και να του έκανα κακό. Του τα έδινα όλα».

Όσον αφορά στα προσωπικά της αυτή την περίοδο, η Χριστίνα Παππά άφησε να εννοηθεί πως είναι μόνη, αναφέροντας:

«Δεν έχει να κάνει με τον Δημήτρη. Ίσως έχω γίνει κι εγώ δύσκολη, ίσως οι ευθύνες είναι τόσο μεγάλες. Και μετά, δεν θα ήθελα να παντρευτώ κάποιον για να περνάω καλά ή να έχω χρήματα. Είμαι ωραία γυναίκα, είχα προτάσεις και έχω από ανθρώπους πλούσιους για να παντρευτούμε, αλλά εγώ θέλω να νιώθω αγάπη και γαλήνη με αυτόν που θα είμαι μαζί στο κρεβάτι. Θέλω να είμαι ευτυχισμένη στο προσωπικό κομμάτι. Είμαι καλά με τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία της κόρης της την ώρα που κοιμάται θα σας κάνει να «λιώσετε»!

Η Μαρία Σολωμού αποκαλύπτει για το τέλος της από τη «Βερβερίτσα» και τον Μουτσινά: «Ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή ότι…»

Βάσω Λασκαράκη: «Ο Λευτέρης είναι περισσότερο υποστηρικτικός από όσο πίστευα»

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση