Χάρης Βαρθακούρης: Η φωτογραφία με το συμβόλαιο του ΣΚΑΪ και το πρώτο μήνυμα του!

Πριν λίγη ώρα, έγινε και επισήμως, με ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, γνωστό, πως ο Χάρης Βαρθακούρης αναλαμβάνει την παρουσίαση του Big Brother, το οποίο πρόκειται να δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δεν έκρυψε τη χαρά του, αλλά και το αίσθημα ευθύνης που έχει για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τις σκέψεις του, αλλά και μια φωτογραφία από την ώρα που υπογράφει το συμβόλαιο του με τον σταθμό.

«Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη «Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, όλο αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κόσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για…ελαττωματικό και θα του πρότεινα ζητήσει επαγγελματική βοήθεια.

Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters).

Θέλω να ευχαριστήσω το @skaitv.gr για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του (😜), τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο «επενδύοντας» πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και last but not least, τον μέγιστο litigator, barrister, lawyer, arbitrator και negotiator @bairactaris που με τους συνεργάτες του «ταλαιπώρησαν» το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα.

Είμαι μεγάλος αδερφός τριών αγοριών (αντρών πλέον) εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Ε, τώρα θα τον παρουσιάσω κιόλας 🤔👁😝», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης στο μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη «Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, όλο αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κοσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για…ελαττωματικό και θα του πρότεινα ζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters). Θέλω να ευχαριστήσω το @skaitv.gr για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του (😜), τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο «επενδύοντας» πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και last but not least, τον μέγιστο litigator, barrister, lawyer, arbitrator και negotiator @bairactaris που με τους συνεργάτες του «ταλαιπώρησαν» το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα. Είμαι μεγάλος αδερφός τριών αγοριών (αντρών πλέον) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ε, τώρα θα τον παρουσιάσω κιόλας 🤔👁😝 . Είχα κάνει tag την Ελεωνόρα Μελέτη στη φωτο Αγίου Εφραίμ, αλλά…εξαφανίστηκε 😜 . #varthakouris #skaitv #bigbrother #bigbrothergreece #tvhost #wtf #hoovoo #nogoingback

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on Feb 19, 2020 at 5:59am PST

Διαβάστε ακόμα:

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Χάρη Βαρθακούρη!

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε ξανά θεία! Το μήνυμα και η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο ανιψάκι της!

Masterchef: Δεν φαντάζεστε ποιος πρώην παίκτης επιστρέφει στον μαγειρικό διαγωνισμό!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση