Ξέσπασε ο Μαυρίδης στο The 2night show: «Μόλις ανέβασα τη φωτογραφία είπαν “ξεπουλάει τη σχέση του”! Άντε στο διάολο όλοι μαζί…»

Ο Γιώργος Μαυρίδης το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Νικολέττα Ράλλη και τα σχόλια που άκουσε μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης τους κοινής φωτογραφίας.

cdcf1dba-3b9e-434a-b54f-b3af9479e634

«Πριν ανεβάσω τη φωτογραφία μας είχαν τραβήξει στο αεροδρόμιο και βγήκε σε ένα περιοδικό. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα, εμένα προσωπικά ευτυχώς τίποτα. Αλλά μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα, να έχει ο πατέρας της, η μητέρα της. Από τη στιγμή που ανέβασα τη φωτογραφία, ησύχασε το κεφάλι μου γιατί σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται. Όσο δεν έδινα αναφορά ήμουν ο περίεργος, με τον σκύλο… Με το που μαθαίνεται κάτι, “στημένο είναι” δεν ικανοποιείται με τίποτα ο άλλος. Με το που την ανεβάζω, “ξεπουλάει τη σχέση του”… Ε, άντε στο διάολο όλοι μαζί…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση