Ξένια Rec: «Τρόμαξα και είπα μέσα μου “και τώρα τι κάνω;”»

Η Ξένια μετά την αποχώρηση της από το Survivor 208παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People. Η τραγουδίστρια μίλησε για την συμμετοχή της στο reality επιβίωσης και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την τρόμαξε.

Αρχικά, εκμυστηρεύτηκε πως όταν της έγινε η πρόταση για να μπει στο reality, το συζήτησε με τους συναδέλφους της από το συγκρότημα, REC: «Το συζήτησα με τον Άρη και μαζί θεωρήσαμε πως η συμμετοχή μου στο Survivor θα λειτουργούσε θετικά όχι μόνο σε μένα, αλλά και στο συγκρότημα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκα να πάω στον Άγιο Δομίνικο».

xenia rec surv

Η τραγουδίστρια δήλωσε στο εν λόγω περιοδικό πως τρόμαξε όταν είδε τα αγωνίσματα και αντιλήφθηκε ότι είναι αρκετά δύσκολα: «Από το πρώτο λεπτό κατάλαβα πως τα αγωνίσματα ήταν πολύ δύσκολα. Τρόμαξα και είπα μέσα μου ‘’και τώρα τι κάνω;’’. Αν και πηγαίνω στο γυμναστήριο, δεν είχα ιδέα για τον βαθμό δυσκολίας του στίβου μάχης. Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά. Την πρώτη φορά που αγωνίστηκα, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Η ομάδα μου, όμως, πάντα με εμψύχωνε».

Διαβάστε ακόμη:

“Ο Χρήστος Σιμαρδάνης δεν γνώριζε ότι οι γιατροί του είχαν δώσει 3 μήνες ζωής. Είχε 4 όγκους στον εγκέφαλο”

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση