Το τελεσίγραφο της Khloe Kardashian στον Tristan Thompson, που έπρεπε να έχει δώσει εδώ και καιρό

Θα αρχίσει άραγε η Khloe Kardashian να εμπιστεύεται και πάλι τον Tristan Thompson όπως πριν, μετά από αυτό που της έκανε; Όλοι θυμόμαστε τι ακριβώς συνέβη πριν από τέσσερις μήνες και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτη της παιδάκι η reality star. Ο μπασκετμπολίστας έπαιξε άσχημο παιχνίδι πίσω από την πλάτη της Khloe και την πλήγωσε πολύ, αφού εκείνος τριγυρνούσε και ξενοκοίταγε (και όχι μόνο), όσο εκείνη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

Και μπορεί πλέον να ζουν μαζί και να κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους –μετά τον ερχομό της κόρης τους- δεν είναι όμως σίγουρο, πως η Khloe τον εμπιστεύεται το ίδιο με πριν. Σίγουρα θα θέλει χρόνο για να τον συγχωρήσει και να το ξεχάσει τελείως, όμως καταβάλει τουλάχιστον μία αξιοπρεπή προσπάθεια.

Δες και αυτό: Ο νέος όρος της Khloe Kardashian στην σχέση της, που θα κάνει τον Tristan να μην «ξενοκοιτάξει» ξανά

Μάλιστα του έχει δώσει κι ένα τελεσίγραφο κάποιων μηνών, στο οποίο διάστημα αν της παραμείνει πιστός και της αποδείξει εμπράκτως ότι θέλει να είναι με εκείνη και με την κόρη τους, θα έχει κερδίσει και πάλι ολοκληρωτικά την εμπιστοσύνη της. Το χρονικό αυτό περιθώριο είναι μέχρι τον Οκτώβρη, και πλέον όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται επάνω του.

Ωστόσο, οφείλουμε να σημειώσουμε, πως η star μέχρι στιγμής έχει εντυπωσιαστεί με τις ικανότητες του ως πατέρας και πραγματικά «λιώνει» κάθε φορά που τον βλέπει να την κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του ή να παίζει μαζί της.

Διάβασε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Συλλεκτικό φωτογραφικό υλικό από τα παιδικά της χρόνια

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση