Τι «έκλεψε» η Βίσση από την κόρη της και της «την είπε» η Σοφία στο Instagram;

Μαμά και κόρη είναι και κολλητές, λατρεύουν η μία την άλλη και πειράζονται συχνά. Φυσικά μιλάμε για την Άννα Βίσση και την κόρη της Σοφία Καρβέλα που μπορεί να ζουν μακριά η μία από την άλλη, αφού η Σοφία εργάζεται στην Νέα Υόρκη ως στυλίστρια και η μαμά Άννα τραγουδάει στο Hotel Ερμού, αλλά εκμηδενίζουν τις αποστάσεις όσο πιο συχνά μπορούν.

Η Θεά γιαγιά Άννα έχει και τεράστια αδυναμία στα δύο εγγόνια της, τον Νίκο και τον Νέστωρα και «πετάγεται» στην Νέα Υόρκη να τους χαρεί ακόμα και για 2-3 μέρες. Συνήθως δε, συνδυάζει το ταξίδι της και με ψώνια για τις εμφανίσεις της αφού εμπιστεύεται απόλυτα το κορίτσι της για το γούστο και τι επιλογές του. Ίσως και περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε. Αφού στο πρόσφατο ταξίδι της, στην επιστροφή δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα δύο μαλτεζάκια της μέσα στην ανοιχτή της βαλίτσα με τα ρούχα να φαίνονται, μόλις είχε επιστρέψει με την λεζάντα «Η μαμά γύρισε…»

annavissiofficial 8 3 2018 11 7 30 518

Ωραίο ροζ ντένιμ της σχολίασε η κόρη της Σοφία για ένα από τα ρούχα που φαινόντουσαν κάτω από τα δύο σκυλάκια με το hashtag #stolen, δηλαδή κλεμμένο! Φυσικά η Άννα Βίσση της απάντησε γράφοντας «Μήπως εννοείς χαρισμένο;» Εντάξει…. Τα ρέστα μας… Και μπράβο και στις δύο για την μοναδική σχέση τους. Απολαυστικές και οι δύο!

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση