Θοδωρής Μαραντίνης – «Αν δεν είμαι διαχυτικός στη γυναίκα μου σε ποια θα είμαι;»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σε μια συνέντευξη που παραχώρησε παραδέχθηκε πως η τηλεόραση δεν του είναι αδιάφορη και θα τον ενδιέφερε, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει ευθέως σε όσους επικρίνουν τα «διαχυτικά» σχόλιά του για τη Σίσσυ Χρηστίδου στα social media.

«Μετά το X-Factor που πήρα την κρυάδα είμαι πολύ πιο ανοιχτός στην παρουσίαση. Πέρασα πραγματικά πάρα πολύ ωραία έχει μείνει πολύ θετικά μέσα μου σαν αίσθηση και σαν διαδικασία. Ρομαντικά, ναι, αν πάλι η ομάδα είχε τόσο καλούς συντελεστές και ήταν τόσο καλοστημένο θα ήθελα να το ξανακάνω το Χ-Factor» δήλωσε για το ξεκίνημά του στην τηλεόραση.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ωστόσο, απάντησε για μια ακόμη φορά και για τις φωτογραφίες  που δημοσιεύει στο instagram με τις οποίες δείχνει τον έντονο θαυμασμό του για την Σίσσυ Χρηστίδου, λέγοντας: «Αν δεν είμαι διαχυτικός στη γυναίκα μου σε ποια θα είμαι; Ας μην είμαστε πια τόσο σοβαροφανείς. Στα social media χρειάζεται πλάκα αλλά και αλήθεια. Ούτε πολλά φίλτρα συνέχεια, ούτε και η ψευτιά σε σημείο να μην υπάρχει αυθορμητισμός»

Αφήστε μια απάντηση