Τέλος το “Ooh la la!” της Σάσας Σταμάτη από τον ΣΚΑΙ!

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2018, η Σάσα Σταμάτη έκανε πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΙ, ωστόσο τέσσερις μήνες μετά η εκπομπή “Ooh la la” κατεβάζει οριστικά αυλαία, καθώς το προσεχές Σάββατο θα βγει για τελευταία φορά στον αέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το τέλος του Ooh la la! το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με στελέχη του σταθμού.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα λόγω του Survivor, δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί χρόνος για την εκπομπή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zapppit, η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, αλλά με το Power of Love Gala να προβάλλεται κάθε απόγευμα Κυριακής, όλες οι εκπομπές εκείνης της ημέρας περνούν πλέον στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του Σαββάτου.

Συνεπώς, θέμα αποχώρησης της Σάσας Σταμάτη δεν υφίσταται προς το παρόν, η ίδια παραμένει κανονικά στο δυναμικό του σταθμού, ενώ έχουν ήδη γίνει συζητήσεις για κάποια καλοκαιρινή εκπομπή, ακόμα και για την παρουσίαση του My Style Rocks 3!

Διαβάστε ακόμα:

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Νίκου Χατζηνικολάου και το φιλί!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση