Ταυτότητα

Ρυθμός 89,3
Μέλος του Energy Media Group

Ο Ρυθμός 89,3 ήρθε στην καθημερινότητα μας , για να αλλάξει ρυθμό στην ζωή μας. Με ζωντανό τοπικό πρόγραμμα, αλλά μεταδίδοντας και τις υψηλότερες σε ακροαματικότητα εκπομπές του Ρυθμού 949 του Νο1 σε ακροαματικότητα ελληνικού μουσικού ραδιοφώνου στην Ελλάδα, είμαστε ο Νο1 προορισμός για όσους αναζητούν αδιάκοπα τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιτυχίες.

Κάθε Σαββατοκύριακο μετατρεπόμαστε στο απόλυτο party radio μεταδίδοντας non stop, in the mix τους κορυφαίους DJ του σταθμού, όπως τον κορυφαίο Νίκο Χαλκούση, αλλά και με τα πιο δυνατά mix από τους καλύτερους dj’s στην περιοχή και στην Ελλάδα. Επίσης εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα του έγκριτου Media Inspector Top 40 με τον Kώστα Σιτόπουλο για να είστε ενημερωμένοι για ό,τι καινούριο κυκλοφορεί στην Ελληνική δισκογραφία.

Μέσα από τις εκπομπές του θα ακούτε τα τραγούδια που σας συντροφεύουν κάθε στιγμή, γιατί ο Ρυθμός 89,3 είναι ένα ραδιόφωνο με σύγχρονη ματιά που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Με πρώτες μεταδόσεις, ζωντανές συνδέσεις και μεγάλους διαγωνισμούς ο Ρυθμός έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Το Energy Media Group εξασφάλισε αποκλειστικά τα δικαιώματα μετάδοσης για την Βορειοδυτική Ελλάδα με στόχο σύντομα να γίνει η νούμερο ένα επιλογή στην διασκέδαση σας.

O Ρυθμός 89,3 ανήκει στο Energy media group που περιλαμβάνει τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς Prisma 91.6, 93.4 Radio DeeJay, Ρυθμός 89,3 και τις ιστοσελίδες PrismaRadio.gr, PrevezaToday.gr και LefkadaToday.gr .

Διεύθυνση: Περιγιάλι Λευκάδας
Τηλέφωνο: 2645092607 & 2682023809
Email: [email protected] & [email protected]

1