Τα σχόλια της Φαίης για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision!

Όσα είδαμε στον μεγάλο τελικό της Eurovision σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του Πρω1νού και φυσικά της εμφανίσεις της Μαντόνα, της Ελένης Φουρέιρα, αλλά και της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα. Η Φαίη μας δεν έκρυψε το θαυμασμό της για την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα που βγήκε σαν μια πραγματική star στην σκηνή της Eurovision.

“Τι πράγμα η Φουρέιρα; Πόσο καλή; Τελικά αυτή ήταν η νικήτρια. Είναι θέμα ενέργειας. Δεν είναι μόνο το μαλλί, η φωνή, το ρούχο. Έχει μια αυτοπεποίθηση. Βλέπεις ένα κορίτσι που περνά καλά. Μετράει τελικά η ομορφιά; Μετράει! Μετράει η ωραία κίνηση; Μετράει! Να ξέρεις ότι είσαι σταρ και να το βγάζεις και προς τα έξω, μεγάλη υπόθεση! Συγχαρητήρια και στον Βρεττό και σε όλη την ομάδα της!”, ανέφερε η Φαίη.

“Ποιον θα στείλουμε του χρόνου; Μπορούμε να στείλουμε την Φουρέιρα ξανά; Πρέπει να στείλουμε την Φουρέιρα! Να αποφασίσουν από τώρα να στείλουν την Ελένη. Η Eurovision πια είναι κομμάτι που έχει χτίσει με την παρουσία της σε τόσες συναυλίες. Αν είναι έξυπνοι πρέπει να την κλείσουν από τώρα για να πάρουμε τη νίκη!” συνέχισε λίγο αργότερα η Φαίη.

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Κουϊνέλης – Ήβη Αδάμου: Βάπτισαν την κόρη τους! Δες φωτογραφίες!

Απίθανη απάντηση από Ρουλα Κορομηλά για την… σωσία της στη Eurovision!

Η Ζέτα Δούκα μιλά για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγο της: “Τα χρόνια που μας χωρίζουν είναι…”

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση