Συγκλονίζει διάσημη ηθοποιός! Υποβλήθηκε σε αφαίρεση μήτρας στα 31 της χρόνια

Ο λόγος για την Lena Dunham, η οποία αποκάλυψε πως νίκησε τη μάχη με την ενδομητρίωση, κάνοντας ολική υστερεκτομή. Η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας μίλησε στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Vogue για την απόφασή της να υποβληθεί σε αυτή τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του τραχήλου και της μήτρας, προκειμένου να γλιτώσει από τους πόνους.

«Εκτός από την ενδομητριαία νόσο, έχω και αναδρομική αιμορραγία, δηλαδή το αίμα της περιόδου αντί να φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση, γέμιζε το στομάχι μου. Η ωοθήκη μου βρισκόταν στους μύες γύρω από τα ιερά νεύρα στην πλάτη μου. Κι ας μη μιλήσουμε για τη μήτρα. Η μόνη όμορφη λεπτομέρεια είναι πως το συγκεκριμένο όργανο – το οποίο κανονικά έχει σχήμα λαμπτήρα – σε μένα έχει σχήμα καρδιάς», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η 31χρονη Lena Dunham, ενώ τόνισε πως η απόφασή της ήρθε μετά από «χρόνια περίπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων και μετά από δοκιμές εναλλακτικών θεραπειών, όπως μασάζ, χρωματοθεραπεία, βελονισμό και γιόγκα».

Η δημιουργός της σειράς “Girls”, μάλιστα, τόνισε πως παρά το γεγονός ότι της αφαιρέθηκαν τα αναπαραγωγικά όργανα, επιθυμεί ακόμη την απόκτηση παιδιών είτε υιοθετώντας είτε με παρένθετη μητέρα.

πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση