Συγκινεί ο Γιώργος Γιαννόπουλος με την εξομολόγηση για την αδερφή του, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του στον χώρο του θεάματος, για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την αδελφή του, η οποία πάσχει από σύνδρομο down.

Ο ίδιος μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την αδελφή του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και τρέφει τεράστια αγάπη προς το πρόσωπο της. Όπως είπε η αδελφή του είναι χορτάτει από φροντίδα και η αγάπη και αυτός το λόγο ζει μέχρι και σήμερα σε ηλικία 67 ετών, ενώ συνήθως οι άνθρωποι με σύνδρομο down «φευγουν«» γύρω στα  40 – 45

«Είμαστε 2 κορίτσια και 3 αγόρια. Η Αγγέλω μας είναι το πρώτο παιδί που έχει το σύνδρομο Down. Είναι σε φάση που πάει και έρχεται στον Άγιο Πέτρο. Είναι 67 χρονών και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν στα 40 – 45. Έχει ζήσει από την πολύ φροντίδα και αγάπη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Έχουμε χωρίσει από τον Φλεβάρη με την κοπέλα αυτή που ήταν 22 χρονών. Εδώ λοιπόν θέλω να υπερασπιστώ την ανώνυμη 22άρα, γιατί διάφοροι πανελίστες από ότι μου είπαν, σχολίασαν: «Τι μπορεί να πει ένας άνθρωπος στην ηλικία μου με ένα παιδί 22 χρονών». Έχω να πω λοιπόν ότι 22 χρονών είναι γυναίκες, άλλες είναι βασίλισσες, άλλες κάνουν διεθνή καριέρα σε βιομηχανίες και είναι σταρ και υποτιμάμε μια ηλικία που είναι πιο φρέσκια από εμάς. Μην ξεχνάμε ότι ό,τι έρχεται είναι πιο μπροστά από το προηγούμενο. Η εξέλιξη των γονιδίων. Με αυτό το άτομο εγώ πήγαινα για μπάνιο χειμώνα – καλοκαίρι, κάναμε κλάμπινγκ μέχρι τις 7 το πρωί. Μια γυναίκα της ηλικίας μου νομίζω ότι θα μου έμενε στα χέρια»,

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πολυγαμικά όντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχω δηλώσει τις προάλλες περί απιστίας. Τι σημαίνει απιστία; Το να κάνεις έρωτα με έναν άλλον άνθρωπο όταν έχεις μια πολύ καλή σχέση, το θέμα είναι να μην στεναχωρηθεί. Το 95% έχουν ξενο…. Δεν μου αρέσει η λέξη απιστία δεν μου ταιριάζει στο λεξιλόγιο μου. Δεν μου έχει πει κάποια σύντροφος μου ότι έχει απιστήσει. Εγώ το έχω πει ότι έχω απιστήσει και εκείνη την ημέρα κάναμε τον καλύτερο έρωτα της ζωής μας. Και έχουμε και με αυτή την καλύτερη των σχέσεων τώρα. Δεν με χώρισε. Με κατάλαβε. Έκλαψε. Το θέμα είναι ότι με αυτή τη γυναίκα που αγαπήθηκα πάρα πολύ έχουμε την καλύτερη των σχέσεων, έχει την οικογένεια της, τα παιδιά της. Η αγάπη είναι που μετράει. Ο έρωτας είναι μια σχέση σύγκρουσης»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Έμεινε «κάγκελο» με τις δηλώσεις που άκουσε στον αέρα της εκπομπής της!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση