Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί ο Μάρκος Σεφερλής με τον πρώην συνεργάτη του Μάνο Καμπίτη για το «Χαλβάη 5-0»

Η ταινία «Χαλβάη 5-0» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες  την περασμένη σεζόν και για όσο καιρό πρόλαβε να προβληθεί πριν το lockdown σημείωσε επιτυχία. Στην συνέχεια προστέθηκε σε πλατφόρμα όπου μπορούσες να τη δεις κατόπιν πληρωμής.

Η ταινία κατέβηκε από την πλατφόρμα καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας και επί χρόνια συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή, Μάνος Καμπίτης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στην συνδρομητική πλατφόρμα καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, ο Μάνος Καμπίτης ισχυρίζεται ότι δεν έχει υπογράψει καμία σύμβαση, δεν έχει τα πνευματικά δικαιώματα και δεν έχει πληρωθεί καν από την ταινία. Έτσι, στα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει, διεκδικεί την απαγόρευση της εμπορικής εκμετάλλευσης της ταινίας μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα.

Στο Πρω1νό το πρωί της Τετάρτης μετέφεραν ότι σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, ο κύριος Καμπίτης δεν είναι η πρώτη φορά που προσφεύγει στα δικαστήρια το έχει ξανακάνει στο τέλος Φεβρουαρίου και στα μέσα Ιουνίου με τα ίδια αιτούμενα, όπου αρχικά απορρίφθηκε, ενώ καταδικάστηκε στο να πληρώσει ο κύριος Καμπίτης και τα δικαστικά έξοδα. Ενώ ο δικηγόρος κύριος Σαρρής σημείωσε πως ο κύριος Σεφερλής έχει επιδείξει τεράστια υπομονή και πλέον είναι δεδομένο ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον του κυρίου Καμπίτη για δυσφήμιση.

Δείτε όλα όσα είπαν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Μητράκου – Mετά την αποχώρηση έσβησε όλα της τα post!

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα Μοροσάνου

GNTM: Καβγάς ανάμεσα σε Ανδρέα-Εμμάνουελ μετά τη φωτογράφηση!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση