Πρω1νό: Όλα όσα δήλωσε η Πάολα για την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδόπουλου από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι αποχωρεί από το σχήμα Σφακιανάκη-Πάολα. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Πάολα και ξεκαθάρισε πως μαζί της διατηρεί άριστες σχέσεις ενώ “πέταξε” καρφιά για τον Νότη Σφακιανάκη.

Για την ξαφνική αποχώρηση του Κύπριου τραγουδιστή από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη λίγο πριν την πρεμιέρα, μίλησε η Πάολα στο party που οργάνωσε ο Ρυθμός 949. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη της Ράνιας Κωστάκη στο 14ο στη σειρά αποκλειστικό Facebook LIVE Show. Η Πάολα που μέχρι πρότινος δεν είχε τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο γεγονός, μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Πρω1νό.

«Είναι ένα θέμα που με στενοχώρησε πάρα πολύ και συνεχίζει να με στεναχωρεί. Δεν θα ήθελα να συζητήσω για αυτό όμως. Είναι φιλαράκι μου πλέον ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως καλλιτέχνη, ως δημιουργό και πάνω από όλα ως παλικάρι. Για αυτό το θέμα ό,τι είχα να πω το είπα όταν έγινε ό,τι έγινε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό. Αλήθεια με στενοχωρεί», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση