Πρω1νό: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την σχέση Λυκουρέζου-Καλογρίδη! Πώς έγινε η γνωριμία τους;

Η κοινή έξοδος της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζουπροκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για έναν νέο έρωτα.

Σήμερα, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο Πρω1νό και αποκάλυψε τα πάντα για την σχέση τους, καθώς είναι και οι δύο φίλοι του. Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε πως αυτός ευθύνεται για τη γνωριμία τους!  “Είμαι ο καλεσμένος στο Hell’s Kitchen και μαζί μου πήγε η Νατάσα Καλογρίδη. Όταν πήγα να την πάρω από το σπίτι της, αντιλήφθηκα ότι μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Μετά το Hell’s Kitchen η Νατάσα μου αποκάλυψε πως θέλει να εδραιωθεί επαγγελματικά στο Youtube γι’ αυτό και ήθελε νομικές συμβουλές από τον Λυκουρέζο”, ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πώς προέκυψε το πρώτο ραντεβού της ηθοποιού με τον κύριο Λυκουρέζο: “Μίλησα με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον ρώτησα πότε θα πάμε για φαγητό οι τρεις μας με τη Νατάσα. Τελικά πήγαν οι δύο τους για να μιλήσουν για τα νομικά θέματα που ήθελε η Νατάσα. Μετά το φαγητό πήγαν στα μπουζούκια και διασκέδασαν”.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν: “Όταν ενημέρωσα τον Αλέξανδρο για τις φωτογραφίες μου είπε: “ας γράψουν ότι θέλουν, δεν μπορώ να διασκεδάσω”;”. Όσο για τη Νατάσα φαίνεται πως το αντιμετώπισε με το μοναδικό χιούμορ που την διακατέχει.

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση