Πώς να προστατεύσουμε τη βάση της τάρτας μας από την υγρασία

Αλμυρές ή γλυκιές, οι τάρτες διεκδικούν την πρωτοκαθεδρία στο τραπέζι μας, αφού γίνονται κάθε φορά με τα υλικά της αρεσκείας μας ή της εποχής και μπορούν να σερβιριστούν ως πρώτο πιάτο, ως κυρίως, αλλά και ως επιδόρπιο.

Ωστόσο η βάση της τάρτας θα πρέπει να ψηθεί αρκετά καλά για να δώσει τραγανό αποτέλεσμα!

Πώς θα προστατεύσουμε όμως τη βάση της τάρτας μας από την υγρασία;

Δείτε στο Dimitriosmakriniotis.gr

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση