Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκινεί η πρώτη του ανάρτηση μετά το χειρουργείο!

Πριν λίγες μέρες ο Πέτρος Τατσόπουλος σόκαρε όλη την Ελλάδα όταν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του Τάκη Χατζή κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν, ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο όπου διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο. Μία εβδομάδα μετά, ο συγγραφέας πήρε εξιτήριο και με μια συγκινητική ανάρτηση του ευχαρίστησε τους γιατρούς για το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτεια με την υγεία του.

«Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο «κρίσιμα πολλούς» για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθάρισαν για λογαριασμό όλων μας», έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

Λευτέρης Σουλτάτος: Η selfie με τη Βάσω Λασκαράκη και η μαντινάδα που ομολογεί τον έρωτα του!

Θοδωρής Αθερίδης: Θα λιώσετε με τη φωτογραφία που ταΐζει τον εγγονό του!

Ο Γιάννης Αθητάκης απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ντόρα Μακρυγιάννη!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση