Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική του δήλωση όταν είχε ερωτηθεί πως φαντάζεται την ζωή του σε δέκα χρόνια

Συγκλονισμένο ήταν το πανελλήνιο την 18η Φεβρουαρίου 2016 με την είδηση πως ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην παραλιακή.

 Αρχικά οι εκπομπές μετέδιδαν την είδηση δίχως να αποκαλύπτουν τα στοιχεία του τραγουδιστή καθώς κανείς δεν ήθελε να πιστέψει πως είναι αλήθεια…

Εικόνες σοκαριστικές και ένα αμάξι σε άμορφη πλέον μάζα έκανε τους πάντες να προσεύχονται για ένα θαύμα.

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Η μητέρα του υποβασταζόμενη να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και, τα αδέρφια του να εύχονται πως όλο αυτό είναι ένας εφιάλτης.

Σήμερα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα τελεστεί μνημόσυνο για τα τρία χρόνια απουσίας του πολυαγαπημένου Παντελή.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ήταν μόλις 33 ετών και ακόμη και σήμερα συγκινεί τους πάντες με τα τραγούδια του.

Έδινε σπάνιες συνεντεύξεις καθώς παρά την τεράστια επιτυχία που βίωνε, διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ και προτιμούσε να μιλάει με την δουλειά του.

Τελευταία έντυπη συνέντευξη ήταν μόλις δυο μήνες πριν το ξαφνικό του θάνατο στο περιοδικό «Down Town»:

Κρυφοκοιτάς την απλή ζωή;

«Θέλω να κάνω όλα αυτά τα πράγματα που έκανα προτού γίνω γνωστός και το θέμα της αναγνωρισιμότητας να έχει να κάνει μόνο με τη δουλειά μου. Δεν θέλω να αλλάξει η καθημερινότητά μου. Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο όταν με ρωτάει κάποιος “πώς και δεν την έχεις ψωνίσει;”. Γιατί να την ψωνίσω; Να νιώσω ανώτερος από αυτό που ήμουν πριν; Ή να αρχίσω με αυτούς που χαιρετιόμασταν και μιλούσαμε πριν να τους το παίζω σταρ; Αυτό είναι που μου φαίνεται παράξενο. Το να αλλάξεις και όχι το να μην αλλάξεις»

Σε δέκα χρόνια πως φαντάζεσαι την ζωή σου;

«Αντί για 70 τραγούδια, θα έχω 500! (γέλια) Εντάξει, αν ρωτάς αυτό να σου πω ότι θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά προς το παρόν είμαι εργένης»

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου;

«Τίμιος, αυτή τη λέξη θα διάλεγα»

Αν γύριζες τον χρόνο πίσω;

«Πάλι την ίδια διαδρομή θα ακολουθούσα, γιατί αυτή η διαδρομή είναι που μπορεί και με κρατάει έτσι, να μην τρελαίνομαι από την επιτυχία. Μπορεί, αν είχα γνωρίσει την επιτυχία στα είκοσί μου αντί στα τριάντα, να είχα καταστραφεί» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Παντελής Παντελίδης.

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση