Όλα όσα αποκάλυψε η Αγγελική Δαλιάνη για τη μεγάλη τηλεοπτική της “Επιστροφή”

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Δαλιάνη στην εφημερίδα «Secret».

Η όμορφη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη αλλά και για την πολυαναμενόμενη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Επιστροφή» .

«Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση παρόλο που είχα πει ότι δε θα δουλέψω ούτε στο θέατρο φέτος… Όμως, τα σχέδια άλλαξαν, το αποφάσισα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Ήταν κάτι που με ιντριγκάρισε.
Γενικά την τηλεόραση την είχα βγάλει από το μυαλό μου. Ήθελα πολύ να αφοσιωθώ στην οικογένεια, ενώ δεν υπήρχε και κάτι που να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Δεν το κυνήγησα κιόλας, γιατί μετά το τέλος της σειράς (Μαρία η άσχημη) ένιωθα πλήρης και πίστευα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω τότε.
Ο Μάνος είναι θετικός σε όποια απόφαση και αν πάρω. Είναι πάντα υποστηρικτικός στις αποφάσεις μου και συμβουλεύομαι και τη γνώμη του στα επαγγελματικά μου. Ανάμεσά μας υπάρχει θαυμασμός και σε ό,τι αφορά το επάγγελμα του ηθοποιού θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Γενικά, είμαστε άνθρωποι που τα βρίσκομαι πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί με το Μάνο, είμαστε 16 χρόνια μαζί.»

Διαβάστε ακόμα:

Η τυχαία συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αντώνη Ρέμο που συνέβη προ ολίγου!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση