Οι αποκαλύψεις του Σεργουλόπουλου για το τέλος της συνεργασίας του με τη Μπακοδήμου και τα σχόλια στο Πρω1νό!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή DOT και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τη Μαρία Μπακοδήμου και έκανε αποκαλύψεις για την απόφαση που πήραν να χωρίσουν οι δρόμοι τους επαγγελματικά μετά από 20 χρόνια. “Θα σου πω τι έγινε. Όταν τελειώσαμε η Μαρία δεν αισθανόταν καλά με αυτό το κόνσεπτ πλέον. Με έπιασε λοιπόν κάποια στιγμή και μου είπε ότι κοίταξε να δεις, εγώ θέλω να επαναπροσδιοριστώ. Στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω. Ίσως και σαν άνθρωπος να ήθελε να ήθελε να κάνει κι άλλα πράγματα στη ζωή της. Και της είπα φυσικά να κάνεις αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα. Και έτσι έγινε. Για αυτό η Μαρία μπήκε σε μια άλλη μορφή εκπομπών και κάνει άλλα πράγματα, κάτι το οποίο της κάνει πολύ καλό ως επαγγελματία. Ήθελε εκείνη την περίοδο να κάνει κάτι διαφορετικό. Εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλά σέβομαι τον άλλον που θέλει να αλλάξει.”,

Όσο για τον λόγο που δεν τον βλέπουμε τηλεοπτικά και την απόφαση του να απέχει για κάποιο διάστημα, εξομολογήθηκε: “Η τηλεόραση δεν είναι πια αυτό που ήταν. Εγώ λοιπόν είμαι εκτός τηλεόρασης διότι πρώτα από όλα δεν μου έγινε και καμιά σπουδαία πρόταση. Έγιναν κάτι κουβέντες από εδώ και από εκεί. Απλά δεν ήταν οι άνθρωποι έτοιμοι να δεχτούν αυτά που εγώ τους έδινα. Οπότε λέω άσ’ το θα βρούμε το χρόνο, εάν δεν τον βρούμε, δεν τρέχει τίποτα”.

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του προβλήθηκε στο Πρω1νό και η Φαίη μαζί με την παρέα της, σχολίασαν τα όσα δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου. 

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη στο Πρω1νό: Στα χαρακώματα Βίκυ Καγιά-Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση