Ο Πάνος Βλάχος αποκαλύπτει: «Η Ιωάννα είναι ο άνθρωπός μου»

Ο Πάνος Βλάχος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People (που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την εφημερίδα Έθνος) και αποκάλυψε πως δεν του αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά του.

«Είμαι λίγο ευαίσθητος ως άνθρωπος και δεν μπορώ να το διαχειριστώ όταν περνούν προσωπικά πράγματα στο προσκήνιο, ακριβώς επειδή για εμένα είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Άρα σε ενοχλεί που γράφεται αν έχεις χωρίσει…

Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν διαβάζω τι γράφεται, όπως σου είπα.

Φαντάζομαι, όμως, πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα σου έχουν μεταφερθεί.

Ναι, μου τα λένε φίλοι μου και τους ζητάω να μη μου τα λένε. Έχω κάνει μεγάλο αγώνα και μεγάλες θυσίες για να προσπαθήσω να φτιάξω έναν άνθρωπο που να μη φοβάται. Όταν χτίζω έναν εαυτό που ξέρει τι του συμβαίνει, δεν θέλω να με κλονίσει τίποτα από αυτό το ψεύδος.

Το θέμα είναι πως όσο εσύ δεν θέλεις να μοιραστείς κάτι προσωπικό, γίνεται μια ανακύκλωση του θέματος… πλαγιομετωπικά. Ρώτησαν, για παράδειγμα, τη Μαρία Σολωμού αν έχει χωρίσει με τον Πάνο Μουζουράκη και εκείνη απάντησε «Επειδή κάνει παρέα με τον Πάνο Βλάχο, που, τέλος πάντων, έχει χωρίσει, δεν σημαίνει πως εμείς δεν είμαστε μαζί».

Το μόνο που έχω να πω είναι «αγκαλιές και φιλιά».

Με την Ιωάννα είχατε ποτέ ανταγωνιστική σχέση επαγγελματικά;

Ποτέ. Η Ιωάννα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πιστεύω πολύ σε εκείνη. Και είναι και η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τι να κάνουμε τώρα! Οφείλω πολλές πρεμιέρες που ήμουν καλός στην Ιωάννα. Την πρώτη μου πρεμιέρα στην Επίδαυρο την οφείλω στην Ιωάννα. Το ότι ήμουν –αν ήμουν– καλός στους Βατράχους το οφείλω στην Ιωάννα. Και άλλα πολλά.

Σε έχει βοηθήσει και σε επίπεδο προετοιμασίας;

Ναι, είναι ο άνθρωπός μου γενικά. Σε όλα.

Την επόμενη σεζόν τι είναι στο πλάνο να κάνεις;

Θα επιστρέψω στο Λος Άντζελες για να γυρίσω μία διαφήμιση τον Αύγουστο, με το Mistero Buffo θα παίξουμε στο Ισραήλ και μετά στη Ρωσία, σε ένα μεγάλο Φεστιβάλ στην Αγία Πετρούπολη. Η ταινία Αιγαίο SΟS θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο για να βγει τον Οκτώβριο και τον ίδιο μήνα θα κάνουμε για το δίσκο μία και μοναδική παρουσίαση-παράσταση.

Μια που επιστρέψαμε στο δίσκο, δεν μου είπες. Σου έχει ξυπνήσει η επιθυμία να κάνεις παιδί, όπως λέει και το Λαχείο που διηγείται ιστορίες από τη ζωή σου;

Μπορεί κάποια μέρα, μία ξέμπαρκη Δευτέρα, το ψυγείο να έχει ένα σημείωμα.

Διαβάστε ακόμα: Στο χειρουργείο πασίγνωστη ηθοποιός! Τι συνέβη;

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση