“Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μου έχει σημαδέψει τη ζωή…”

Η Μαριάννα Καλλέργη μίλησε για την άσχημη εμπειρία της στο Survivor με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την ελλιπή ιατρική περίθαλψη που έλαβε όσο βρισκόταν εκεί.

“Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είμαι πολύ τυχερή που άκουσα το σώμα μου. Στο κομμάτι της υγείας μας έλεγαν άλλα και άλλα πράγματα είδαμε. Μας είχαν πει ότι θα έχουμε νοσοκομείο, θα έχουμε την περίθαλψη που μας αρμόζει και ότι δεν θα μας φέρονταν… ούτε ζώα, για να το πω κυνικά. Ένα βράδυ αρχίζω και ψήνομαι και τρέμω. Με πιάνει ο Σπαλιάρας και μου λέει «βράζεις». Έρχεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μου λέει «Έχεις αλλάξει χρώμα, πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται, μην τα σπάσω όλα»! Με πήγαν στο νοσοκομείο για 40 λεπτά, με γύρισαν πίσω και ξανασήκωσα πυρετό. Μου έδιναν συνέχεια χάπια, δεν ξέρω τι μου έδιναν. Δεν έφυγα εκείνο το βράδυ, μου είπαν κάνε υπομονή μέχρι το συμβούλιο. Ο πνευμονολόγος μου μού είπε όταν αν έμενα στο νησί άλλες 3 ώρες, θα είχα πρόβλημα”, ανέφερε η Μαριάννα Καλλέργη και μοιράστηκε το γεγονός ότι ένα μήνα μετά έχασε τον παππού της κάτι που αν βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι δεν θα μάθαινε.

Μοιράστηκε ακόμα και την δυνατή φιλία που ανέπτυξε στο Nomads με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο: “Με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ήμασταν μαζί στο Nomads. Έχουμε έρθει πολύ κοντά, είναι ένας άνθρωπος τρομερός, μου έχει σημαδέψει τη ζωή. Τον θαυμάζω για τον τρόπο που μου μιλάει, που έχει αυτή την ενέργεια σε ό,τι κι αν κάνει. Πολύ ευγενικός άνθρωπος. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να τα φέρει η ζωή, απλά κάνουμε πάρα πολύ παρέα και ό,τι και να χρειαστεί θα είμαι εκεί και αν χρειαστώ κι εγώ κάτι θα είναι εκεί. Το τι θα προκύψει, αν θα προκύψει…”.

Δες όσα αναφέρει για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο:

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση! Την θυμάστε;

Γωγώ Μαστροκώστα: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της για τη μάχη της με τον καρκίνο

MasterChef: Τα λάθη της Σπυριδούλας και ο λόγος που ο Μανώλης δεν παρέδωσε ένα πιάτο στους κριτές!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση