Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε τα πρόσωπα που μπαίνουν στο «Καφέ της Χαράς»!

Ο Χάρης Ρώμας σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρω1νό αποκάλυψε για τα παλαιότερα, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα δούμε φέτος στο «Καφέ της Χαράς».

«Είναι οι τέλειοι ηθοποιοί για να κάνω μια από τις επιτυχίες της χρονιάς. Θα το αποδείξουμε με το καινούριο «Καφέ» ότι είμαστε καλύτεροι από πριν.
Στο «Καφέ της Χαράς» μπαίνει ο υπέροχος, φοβερός, λατρεμένος και πανέμορφος Νίκος Ψαρράς, ο οποίος θα είναι αντίπαλός μου.
Επανέρχονται πολλοί ρόλοι, η Κερασία Σαμαρά, η Ευτυχία Φαναριώτη, η Ευαγγελία Μουμούρη.
Θα είναι ακόμα η Όλγα Σκιαδαρέση, η κόρη του Γεράσιμου και της Μπέσσυς που είναι φοβερό ταλέντο. Επίσης μάλλον θα παίξει και η κόρη του Αϊβάζη και της Κορινθίου που είναι μια κούκλα, γιατί χρειαζόμαστε ένα παιδί 13 χρονών», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας, ενώ στο Πρω1νό πρόσθεσαν ακόμα την Τάνια Τρύπη και τον Γιώργο Γαλίτη.

Ο δημιουργός του «Καφέ της Χαράς» μίλησε ακόμα και για την πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε και σχολίασε:
«Η φωτογράφηση μου άρεσε σαν concept και φυσικά δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πήρα όλων των ειδών τα σχόλια. Δεν θα ήταν viral αν δεν υπήρχαν αρνητικά σχόλια, ή άνθρωποι που σοκάρονται από αυτή την εικόνα ή που θέλουν να την συνδέσουν με μια πιθανώς ερωτική ζωή ή διαφορετικότητα… Υπάρχει κόσμος που καταλαβαίνει και θέλει να προχωρήσει μπροστά. Εμείς λέμε όχι στον σκοταδισμό.»

Δείτε όλα όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σπαλιάρας αποκλειστικά στο Πρω1νό: Το δυσάρεστο περιστατικό στην εθνική οδό που τον ανάγκασε να πάρει την αστυνομία

Δεν φαντάζεστε τι κοινό έχουν οι «Άγριες Μέλισσες» με τον «Εφιάλτη στην κουζίνα»!

Χώρισαν μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση