Νάτσος από γλυκοπατάτα

Αν δε θέλετε να το συνοδεύσετε με salsa ντομάτας πάει πολύ ωραία και με γιαούρτι.

ΥΛΙΚΑ
3 μέτριες γλυκοπατάτες, πλυμένες & κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη

1 ½ κ.γ. πάπρικα, γλυκιά

100 γρ. μαύρα φασόλια, βρασμένα & στραγγισμένα (σε κονσέρβα)

150 γρ. τσένταρ, τριμμένο

100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε κυβάκια

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Αφήστε μια απάντηση