Ναταλία Γερμανού -Πρω1νό: Αποκαλύπτει πότε θα αποχωρήσει από την τηλεόραση και μιλά για τη διαγραφή των εκπομπών της Μενεγάκη από το site του Alpha!

Αποκλειστικά στο Πρω1νό και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία με αφορμή το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη την περασμένη σεζόν, αποκάλυψε αν η ίδια έχει σκεφτεί να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

«Εγώ εργάζομαι και επειδή το αγαπώ πολύ αυτό το επάγγελμα, αλλά να μην κρυβόμαστε και για βιοποριστικούς λόγους. Νομίζω ότι μόλις αισθανθώ ότι είμαι αρκετά ασφαλής, θα απαλλάξω τον κόσμο από την παρουσία μου. Αστειεύομαι! Δεν σκοπεύω να μείνω πάρα πολύ ακόμα τουλάχιστον στην τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο μπορεί να μείνω λίγο περισσότερο, στο γράψιμο ακόμα περισσότερο. Αλλά στην τηλεόραση, κάποια στιγμή θα τα κρεμάσω τα μικρόφωνα και τα ακουστικά. Ιδανικά, αν μου έλεγε κάποιος πως θες να αποχωρήσεις, θα έλεγα με ένα ζωντανό late night show», απάντησε η παρουσιάστρια.

Ενώ σχετικά με το κατέβασμα των εκπομπών της Ελένης από τον Alpha, καθώς και άλλων όπως το «Μες στην καλή χαρά», η Ναταλία Γερμανού σχολίασε:

Είδατε το λέτε κι εσείς… δεν υπάρχει το «Μες στην καλή χαρά», η Ναταλία όμως είναι στον Alpha. Άρα λοιπόν οι άνθρωποι κάνουν ένα ξεκαθάρισμα. Ανοίγουν χώρο για data; Το γραφείο τύπου του Alpha απάντησε ότι δεν είναι το site λεύκωμα αναμνήσεων, αλλά ένας χώρος για να βλέπουν οι επισκέπτες πράγματα που είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα ίσως. Κυρίως μου είναι εύκολο να απαντάω σε πράγματα που γνωρίζω εκπροσωπώντας τη Ναταλία, καταλαβαίνετε.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί ο Μάρκος Σεφερλής με τον πρώην συνεργάτη του Μάνο Καμπίτη για το «Χαλβάη 5-0»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο

GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Μητράκου – Mετά την αποχώρηση έσβησε όλα της τα post!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση