Νάντια Μπουλέ: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Η Νάντια Μπουλέ υποδύεται την Τζένη Χανδρινού στην σειρά του Alpha, «Αγγελική». Η ίδια εκτός από το κομμάτι της παρουσίασης, έχει δουλέψει αρκετά και πάνω στην φωνή, όσο και στην υποκριτική και πιστεύει ότι με τη δουλειά μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα.

«Πιστεύω ότι με τη δουλειά μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Τα κυνηγάει κι εγώ μη νομίζεις ότι γίνονται μόνα τους τα πράγματα. Τόσα χρόνια μετά συνεχίζω μαθήματα φωνητικής, κίνησης, υποκριτικής, θέλει κυνήγι.

Στην τηλεόραση δεν ήταν πολύ εύκολος ο δρόμος στο κομμάτι της παρουσίασης. Χρειάστηκε χρόνος, προσπάθεια και χρειάστηκε να πάρω απόσταση από την τηλεόραση για να ηρεμήσω. Πλέον αισθάνομαι πιο καλά από ποτέ και πιστεύω έχει να κάνει με το πως στέκεσαι στην δουλειά, τους ανθρώπους που δουλεύεις και με το πόσο δουλεύεις το ταλέντο σου», λέει σχετικά με αυτό στην εκπομπή “Pop Up” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Με αφορμή το μονόπετρο που φορούσε στα χέρια της εξαιτίας του ρόλου της, η Νάντια Μπουλέ εξομολογήθηκε: «Κάποτε φορούσα ένα δαχτυλίδι και είχαν γράψει ότι παντρεύομαι. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα ο γάμος. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, δεν κρύβομαι. Όταν ο άνθρωπος που είσαι δεν είναι και μπροστά στα φώτα, είναι και λίγο πιο εύκολο να το κρατήσεις.»

«Έχει τύχει να κολλήσω σε έντονες σχέσεις χωρίς όμως να μπορεί να σταθεί σαν σχέση στη ζωή. Έχει τύχει να μη με θέλει πεθερά. Τώρα δόξα τω Θεώ Παναγία μου όλα είναι πολύ καλά. Στο παρελθόν είχα νιώσει ότι δεν ήθελε τίποτα γύρω από το αγόρι της, δεν είχαμε όμως συγκρούσεις γιατί εγώ δεν είμαι των συγκρούσεων. Όταν υπάρχει σύγκρουση απλά φεύγω, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.  Αλλά έχω νιώσει ότι δεν είμαι η καλύτερη… επιλογή», εκμυστηρεύτηκε ακόμα γύρω από σχέσεις η Νάντια Μπουλέ.

«Με ρωτάνε αρκετά χρόνια αν θέλω οικογένεια και κάθε φορά λέω δεν είμαι έτοιμη. Μεγαλώνοντας, αυτά είναι πράγματα βαθιά και συναισθηματικά. Έχω αντισταθεί στην ιδέα της οικογένειας, αλλά μεγαλώνοντας λες αν θες να το κάνεις πρέπει να το σκεφτείς τώρα γιατί περνά ο καιρός», είπε μεταξύ άλλων η Νάντια Μπουλέ.

Δείτε όσα είπε στην συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Πατούλης: Η συγκινητική ανάρτηση μετά την κηδεία της μητέρας του

Όλγα Κιουρτσάκη: Συγκινεί με την εξομολόγησή της για την αποβολή που είχε 9 μέρες πριν το γάμο της

Ηθοποιός από το “Καφέ της Χαράς” ανακοίνωσε on air την ολοκλήρωση του ρόλου της!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση