Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Μεγάλη απάτη εις βάρος του

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον Εισαγγελέα έχει απευθυνθεί, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ιατρικών εκπομπών ανακάλυψε μια απάτη που στήθηκε εις βάρος του καθώς άγνωστοι χρησιμοποιούν εν αγνοία του το όνομά του, για να πουλήσουν προϊόντα αδυνατίσματος.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Την είδηση έκανε γνωστή, ο ίδιος ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έκανε έκκληση σε όσους δουν την εν λόγω διαφήμιση να μην την πιστέψουν.

«Αμετανόητοι απατεώνες ξαναχτύπησαν. Χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου του Alpha στον οποίο εργάζομαι και μου βάζουν λόγια στο στόμα τα οποία ουδέποτε έχω πει ή φανταστεί. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από 2 μήνες. Τώρα είναι κάτι διαφορετικό. Προωθούν ένα προϊόν άγνωστης προέλευσης και σύστασης για την απώλεια βάρους. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω με αυτό και αυτούς που με αισχρό τρόπο και απύθμενο θράσος χρησιμοποιούν την εικόνα μου και την ιδιότητα μου για να το προωθήσουν σε αφελείς αγοραστές. Το προϊόν αυτό μπορεί να είναι δυνητικά ακόμη και επικίνδυνο. Έχω ήδη απευθυνθεί εδώ και 2 μήνες στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία ερευνά το θέμα και έχω υποβάλει παράλληλα μήνυση κατ αγνώστου και αγωγή. Διαδώστε αυτή την πληροφορία ώστε να μην πέσουν και άλλοι πολίτες θύματα αυτής της απάτης. Ευχαριστώ. Μιχάλης Κεφαλογιάννης», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα.

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση