Με κινητό στο Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Η φωτογραφία που την πρόδωσε

Ένας πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με μία φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο. Στην εν λόγω φωτογραφία ο παρουσιαστής του reality φέρεται να βρίσκεται στα γυρίσματα ενός από τα επεισόδια, με όλα τα υπόλοιπα άτομα της παραγωγής και στο βάθος να διακρίνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και να μη θες να της δεις βέβαια, την ξεχωρίζεις από τα ρούχα που φοράει και το κλασικό πράσινο σορτσάκι της. Μαζί με την ξανθιά παρουσιάστρια είναι και μία ακόμη γυναίκα, προφανώς της παραγωγής, ενώ κανένας άλλος από τους παίκτες δεν φαίνεται κάπου στο βάθος. Στα σχόλια της συγκεκριμένης φωτογραφίας πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρουν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατάει κινητό στα χέρια της, ενώ άλλοι γράφουν πως απλά οφθαλμαπάτη.

Αλλά και οφθαλμαπάτη να είναι, τι δουλειά έχει η παίκτρια των Διασήμων -χωρίς τους υπόλοιπους συμπαίκτες της- μαζί με τα άτομα της παραγωγής; Έχει κάποιου είδους διαφορετική μεταχείριση από τους υπόλοιπους; Και αν ναι, γιατί; Ο Γιώργος Λιανός πάντως δεν έχει σχολιάσει το εν λόγω θέμα και δεν έχει πάρει θέση.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ας ασχοληθούμε λίγο με αυτό το πρόβλημα της Kim: Η εξομολόγηση της star που θα σε ταράξει

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση