Ματίνα Νικολάου: «Εγώ δεν είπα «χωρίζουμε», μου το είπανε»

Η Ματίνα Νικολάου κάθισε στον καναπέ του “Love It” και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την υποκριτική και το ρόλο της Βάνιας που έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από το «Καλό μεσημεράκι».

«Αυτός ο ρόλος είχε διαμορφωθεί για μια παράσταση του Νίκου Μουτσινά, το Κοκομπλόκο. Είχαν γίνει πολλές πρόβες για να γίνει αυτός ο ρόλος και μετά από χρόνια ήταν ιδέα του Νίκου να εντάξει τον ρόλο στην εκπομπή του. Με πολλή χαρά το δέχτηκα, με φόβο λίγο γιατί δεν είχα ιδέα από εκπομπές. Τώρα, όταν μου δίνουν κείμενο ταράζομαι, γιατί έχω συνηθίσει το άλλο. Ούτε ο Νίκος ξέρει τι θα του πω, ούτε εγώ ξέρω τι θα μου πει, οπότε είναι όλο αυτοσχεδιαστικό», ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε γύρω από τη Βάνια η Ματίνα Νικολάου, η οποία εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει στο μυαλό της συγκεκριμένους ρόλους που θα ήθελε να ενσαρκώσει στο θέατρο, αν και θα ήθελε να ενσαρκώσει έναν δραματικό.

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός έχει έναν γιο, τον Παναγιώτη, ο οποίος πηγαίνει γυμνάσιο και όπως είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου είχε την τύχη να έχει τη μεγάλη βοήθεια της μητέρας της στο μεγάλωμα του γιου της.
«Αυτή την εργασία δεν θα μπορούσα να την κάνω αν δεν είχα τη μητέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ με αφορμή το ρόλο της στο θέατρο και την ερώτηση της Ιωάννας Μαλέσκου αν υπάρχει τρόπος ο άλλος να πάρει ομαλά την απόφαση «χωρίζουμε», η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε.

«Δεν είναι εύκολο καθόλου να πεις στον άλλον χωρίζουμε. Εγώ δεν το είπα, μου το είπανε, οπότε εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο. Υπάρχει ο τρόπος, αρκεί να ξυπνήσουμε και να το καταλάβουμε αμέσως. Εγώ άργησα λίγο στο δικό μου διαζύγιο, άργησα να καταλάβω ότι πρέπει να χωρίσω. Αν το καταλάβεις και καταλάβεις και τους λόγους, όλα είναι εύκολα».

Διαβάστε ακόμα:

Τόνια Σωτηροπούλου: «Οι γονείς μου πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η συγκατοίκηση με την Βίκυ Σταυροπούλου και η εξομολόγηση για τον βιολογικό πατέρα της Δανάης Μπάρκα

Το spoiler της Ρένιας Λουιζίδου στο Πρω1νό για το ρόλο της κόρης του Σκιαδαρέση στο «Καφέ της Χαράς»!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση