Μαντώ Γαστεράτου – Τζένη Μελιτά: Συναντήθηκαν και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα!

Όπως είναι γνωστό, οι δύο πρώην κολλητές φίλες, Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά, δε μιλιούνται πια, και για να ακριβολογούμε τους τελευταίους μήνες, είναι στα «μαχαίρια».

Χθες το βράδυ όμως έτυχε να βρεθούν την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος, όπου πληθώρα επωνύμων έδωσε το παρών, καθώς ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Βερβερίτσα».

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Σολωμού συνεργάζονται και πάλι, σε μία κωμωδία, η οποία βαπτίστηκε έτσι από το ομώνυμο μικρό θηλαστικό της οικογένειας των σκίουρων. Η παράσταση, είναι αφιερωμένη στα σύγχρονα ζευγάρια, και παίζεται στο θέατρο Βρετάνια.

Οι πρώην φίλες λοιπόν, παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα ώστε να απολαύσουν τους δύο πρωταγωνιστές στο θεατρικό σανίδι, όπως αποκάλυψαν τα αντίστοιχα Instastories που δημοσίευσαν.

Κι ενώ έφτασαν στο φουαγιέ του θεάτρου με διαφορά λίγων λεπτών και παρότι βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα. Μάλιστα, έκατσαν και μακριά η μία από την άλλη, ώστε να αποφευχθεί και η παραμικρή οπτική επαφή μεταξύ τους.

Δείτε τις χθεσινοβραδινές τους φωτογραφίες εδώ:

2283_MANTO_GASTERATOY_14012019

lllll_11

hhhhhhh1111

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Φουστάνος: “Έχω ανθρώπους που τους έχω αγγίξει και εσείς δεν το καταλαβαίνετε. Επώνυμους”!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ