Μαλού – Δείτε το πρώτο της μήνυμα για το μωρό που περιμένει!

Τις πιο ευτυχισμένες της  στιγμές περνά η Μαλού που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον ερχομό του μωρού της .
Η γνωστή τραγουδίστρια και ο συντροφός της ,  Χουάν Ροντρίγκεζ, θα γίνουν για  πρώτη φορά γονείς, μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο σχέσης, κρατώντας χαμηλούς τόνους, όπως άλλωστε, συνηθίζουν να κάνουν στην προσωπική τους ζωή.
Θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που της έστειλαν λόγω των γενεθλίων της, την Τετάρτη, η Μαλού δημοσίευσε μία φωτογραφία της, γράφοντας στην λεζάντα: «σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας και την αγάπη που μου στείλατε τη μέρα των γενεθλίων μου …. Όλα αυτά τα χρόνια σβήνοντας τη τούρτα μου πέρασαν από τη σκέψη μου λίγο πριν το “φου” δεκάδες ευχές…”εσένα” δεν πέρναγε από το μυαλό μου ποτέ μέχρι τώρα να σε ζητήσω, ίσως δεν τολμούσα, ίσως δεν ήταν η στιγμή …φέτος ήρθες με φόρα και, δικαιωματικά, η ευχή μου αυτή είναι όλη δίκη σου.  ..όλες οι ευχές μου από εδώ και πέρα σου ανήκουν».

Αφήστε μια απάντηση