Κώστας Βουτσάς: “Ήταν λίγο μετά τις 7, όταν ακούστηκε το μπαμ και πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας”

Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη (27/12) νωρίς το πρωί, εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί σε κούτα, εξερράγη έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι. Δυστυχώς, από την έκρηξη τραυματίστηκαν δύο ατομα.

Το σπίτι του Κώστα Βουτσά βρίσκεται κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Διουνυσίου και σε δηλώσεις που έκανε στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα, αποκάλυψε τι συνέβη όταν άκουσαν την έκρηξη. Όπως ανέφερε απέφυγε να βγει εκτός σπιτίου, μέχρι και που ενημερώθηκε για το τι ακριβώς συνέβη.

«Ήταν λίγο μετά τις 7, όταν ακούστηκε το μπαμ και πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας. Δεν κατάλαβα τι έγινε, γιατί ο Άγιος Διονύσιος βρίσκεται πίσω από την πολυκατοικία μας και δεν μπορούσα να δω. Λίγο αργότερα άκουσα τις σειρήνες των περιπολικών και βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα αστυνομικούς να κλείνουν τις οδούς με κορδέλες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πήγε το μυαλό μου σε τέτοιο κακό. Ωστόσο απέφυγα να κατέβω από το σπίτι, μέχρι που ενημερώθηκα για τη βόμβα από τους γείτονες και την τηλεόραση. Είμαστε όλοι καλά, αλλά τρομάξαμε. Είναι τρομερά πράγματα αυτά. Ανήκουστα.», δήλωσε,

Διαβάστε ακόμη:

Φανερά ενοχλημένη η Μαρία Κορινθίου: “Εύχομαι αυτοί που ειρωνεύονται να βρεθούν…”

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση