Κωνσταντίνος Τσεντολίνι: «Έπαιξα και έχασα! Όταν συνέβη και γλίστρησα, ήμουν σε σοκ!»

Μια άτυχη στιγμή που είχε στην φωτογράφηση ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, τον έθεσε εκτός GNTM 3. Το μοντέλο γλίστρησε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η λήψη του να μην είναι αξιοποιήσιμη, καθώς είχε μόνο μια ευκαιρία για να τη βγάλει.

«Πραγματικά το χθεσινό ήταν κάτι που δεν το περίμενα καθόλου. Όταν συνέβη και γλίστρησα, ήμουν σε σοκ. Ήξερα από τη πρώτη στιγμή ότι θα αποχωρήσω. Σίγουρα στενοχωρήθηκα. Κοιτάμε μπροστά! Σίγουρα εκείνη τη στιγμή ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά. Ήταν η δεύτερη φορά που πήρα ντισαβαντάζ. Δεν το περίμενα. Αφού γλίστρησα έκατσα και σκέφτηκα ότι είναι διαγωνισμός. Κάπου έπρεπε να το δώσει ο Ηρακλής. Ήταν μέσα στα πλαίσια του διαγωνισμού. Δε μπορώ να πως, πως είμαι εκνευρισμένος με τον Ηρακλή.

Έπαιξα και έχασα. Ξέρετε τι γίνεται; Ήμασταν δύο στρατόπεδα μέσα στο σπίτι. Οπότε προσπαθούσε το ένα να πηγαίνει κόντρα στο άλλο. Προσπαθούσε ο ένας να πάει κόντρα στον άλλον. Την πρώτη φορά που πήρα ντισαβατάζ τα είχα πάει πολύ καλά. Είχα ακούσει πολύ θετικές κριτικές. Αυτό ήταν κάτι που ήθελαν να το αλλάξουν.

Σκέφτηκαν λοιπόν ότι δεύτερη φορά ντισαβαντάζ δεν γίνεται να τα πάει καλά. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ήταν το πιο εύστοχο ντισαβαντάζ σε όλες τις σεζόν του GNTM. Κάποιες φορές είναι και θέμα τύχης. Ο Ηρακλής μπήκε στη θέση μου όταν έγινε το ατύχημα και σκέφτηκε ότι δεν θα του άρεσε να αποχωρήσει κι αυτός με έναν παρόμοιο τρόπο. Οπότε ηθικά ένιωθε άσχημα. Για το ανταγωνιστικό κομμάτι όμως, ήταν κάτι που τον συνέφερε πολύ. Ήταν ειλικρινής όταν ζήτησε να μου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη φωτογράφιση» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι.

Δείτε όσα αποκάλυψε:

Διαβάστε ακόμα:

«Παθαίνω αλλεργία με τη Σοφία Δανέζη, τέτοιου είδους τραγουδίστριες έχουν καταστρέψει το λαϊκό τραγούδι»

J2US: Αναβάλλεται το live του Σαββάτου – Βρέθηκε κρούσμα κορονοϊού

Μικαέλα Φωτιάδη για συμπαίκτριά της στο My style rocks: «Με μαχαίρωσε πισώπλατα»

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση