Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αυτό είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα που έκανε μαζί με τον αδερφό του!

Τα πρώτα βήματα στον κόσμο των επιχειρήσεων έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μαζί με τον αδελφό του, Δημήτρη, ανοίγοντας ένα ξενοδοχείο στη Νάξο. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος πριν λίγες μέρες εγκαινίασε το boutique hotel, το οποίο βρίσκεται σε μια μαγευτική πλαγιά του νησιού, κληρονομιά από τη γιαγιά του. 

Η οικογένειά του εδώ και αρκετά χρόνια ήθελε να δημιουργήσει έναν χώρο άνετο και φιλόξενο και τώρα το έκανε πράξη.

Ξεκίνησε ως όνειρο της μητέρας μου το 2003, όταν για πρώτη φορά βρεθήκαμε μπροστά στη μαγευτική θέα που αντικρίζει κανείς όταν βρίσκεται σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο με την εκπληκτική ενέργεια. Πατούσαμε σε ένα κτήμα 10 στρεμμάτων, κληροδότημα από τη γιαγιά μου, στην πλαγιά ενός λόφου. Απέναντι μας ένας αρχαίος ναός ανάμεσα σε ελαιώνες και τριγύρω μας βυζαντινά ξωκλήσια, μοναστήρια και το πρώην μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού  από το οποίο πήρε και το όνομα του  το χωριό Σαγκρί, το οποίο είναι πλέον γνωστό ως Πύργος Μπαζαίου. Δέος! Είπαμε: «Εδώ πρέπει να δημιουργήσουμε κάτι που να προσελκύει όσους έχουν την ικανότητα να αξιολογήσουν και να απολαύσουν τη μοναδικότητα της περιοχής, να χαλαρώσουν, να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν… Είχαμε πολλά εμπόδια και δυσκολίες να αντιμετωπίσουμε, όπως το ότι έπρεπε να πείσουμε τους αρχαιολόγους ότι θα τηρήσουμε τις προδιαγραφές και τις εντολές τους. Οκτώ χρόνια μετά, όταν τελειώσαμε και το είδαν, μας έδωσαν συγχαρητήρια” είπε στο Πρώτο Θέμα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση