Κωνσταντίνα: Το τραγούδι που απέρριψε και έγινε τεράστια επιτυχία και το παρασκήνιο της συνεργασίας της με τη Βίσση!

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Κωνσταντίνα σήμερα το πρωί. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, στις συνεργασίες της, αλλά και στη γυναικεία φιλαρέσκεια.

«Όταν δημιουργείς στο studio δεν σκέφτεσαι ποια πορεία θα πάρει ένα τραγούδι. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και είπα τις «Θάλασσες», το «Σημάδι». Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο διαχρονική δουλειά. Και τραγούδια που θα τα έπαιρναν κι άλλοι καλλιτέχνες και θα τα έκαναν επανεκτέλεση, όπως το «Σημάδι», που το έχει κάνει ο Πάριος, τις «Θάλασσες», που το έχει κάνει ο Μητροπάνος.»

Όσον αφορά τις συνεργασίες της η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε: «Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους, δεν ήταν όλες οι συνεργασίες ρόδινες. Μπορεί να είχαμε διαφορές, για το πόση ώρα θα κάναμε πρόγραμμα, πόση ώρα θα έβγαινα εγώ, με τις αφίσες, ειδικά με την ταμπέλα, πάντα γινόταν μάχη, αλλά τα βρίσκαμε.»

Όταν ρωτήθηκε για τη φήμη που κυκλοφορεί σχετικά με τη συνεργασία της με την Άννα Βίσση που δεν πέτυχε, η Κωνσταντίνα απάντησε: «Όταν συνεργάστηκα με την Άννα Βίσση δεν ήμασταν μόνες μας, ήμασταν πέντε γυναίκες. Εγώ ούτε καν είχα δισκογραφία, η Βίσση είχε το «Δώδεκα», ήτανε πολύ στα πάνω της τότε, αλλά εντάξει δεν πήγε πάρα πολύ καλά με τη Βίσση, όμως αυτό δεν επηρέασε το πρόγραμμά μας, γιατί ήμασταν πέντε γυναίκες. Το θέμα αυτό που με ρωτάς είναι να είμαστε οι δύο πρωταγωνιστές και να είμαστε στα μαχαίρια, που έχει τύχει κι αυτό.»

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα, όσα λέει αναλυτικά, τι σχολιάζει γι’ αυτό που λέμε γυναικεία φιλαρέσκεια και πόσο την επηρεάζει, αλλά και πώς περιποιείται τον εαυτό της:

Διαβάστε ακόμα:

Η διαφωνία της Φαίης με τον Καβατζίκη για τα κορίτσια του GNTM: “Τα μικρόφωνα δεν είναι για τα μοντέλα”

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση