Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντάει για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να φλερτάρει με τον Δρυμωνάκο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποχώρηση της από το Survivorφωτογραφήθηκε σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση για το εξώφυλλο του People. Τις εντυπωσιακές της λήψεις, συνόδευσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στη Σόνια Καζόνι. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και στον… έρωτα.

Αρχικά, εκμυστηρεύτηκε τι ήταν αυτό που την δυσκόλεψε στο reality επιβίωσης: “Δεν υπήρξε κάτι που να μην αντέχω. Η έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένειά μου ήταν το σημείο που με λύγισε. Δεν το περίμενα ούτε εγώ η ίδια ότι είμαι τόσο εξαρτημένη. Με το που λέγαμε “οικογένεια” όλοι σπαράζαμε. Δύσκολο ήταν και το κομμάτι “έλλειψη ελευθερίας”. Προχωράς και παντού σε ακολουθούν κάμερες. Όταν βγήκε ο Δρυμωνάκος, φώναζε “Είμαι ελεύθερος”! Το ίδιο ένιωσα και εγώ αλλά με μικρότερη ένταση. Στην πραγματικότητα δεν με δυσκόλεψε κάτι πάρα πολύ, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Άντεχα άλλο τόσο”.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν την Κωνσταντίνα και τον Γιάννη Δρυμωνάκο να φλερτάρουν. Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει: “Ήρθα με πολλά παιδιά κοντά, δεν θα το πω ακόμα φιλία, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα. Με όλους έβρισκα έναν τρόπο να περνάω καλά. Με τους φίλους μου, μου αρέσει να κάνω πλάκες και το ίδιο έκανα και με τα παιδιά. Δεν με ενοχλούσε κανένας. Εκτιμούσα ότι κάποιος αγωνίζεται, τραυματίζεται και ρισκάρει την υγεία του για να φάμε όλοι. Δεν είμαι αχάριστη. Με τον Γιάννη ήρθαμε όντως κοντά, όπως και με άλλους, αλλά δεν φλερτάραμε ποτέ.”.
spyropoulou11

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε πως αυτό το διάστημα δεν είναι ερωτευμένη: “Ερωτευμένη δεν ήμουν, ούτε πριν. Και έχεις σωστή αίσθηση. Αν δεν βάλω τη βέρα, δεν θα βγω εύκολα να μιλήσω! Πριν από το Survivor πέρασα μία φάση αναζήτησης. Ταξίδεψα, διάβασα, ήρθα κοντά με διαφορετικό κόσμο από αυτόν της τηλεόρασης, που δεν μου έλεγαν ποιος χώρισε και σε ποιο event θα πάνε, με ρωτούσαν “έχεις διαβάσει αυτό;”. Μπήκα σε άλλα μονοπάτια”.

Διαβάστε ακόμη:

«Αν η Ελένη αρνούνταν να συνεχίσει την πορεία της στη μεσημεριανή ζώνη, θα έβαζα την Ελένη Τσολάκη»

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση