Κι όμως! Η Ελένη Φουρέιρα και η Γιάννα Τερζή δεν ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram!

Πολλά έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα για τις σχέσεις της Γιάννας Τερζή και της Ελένης Φουρέιρα.

Οι δύο τραγουδίστριες που ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρία, την Panik Records, δεν συναντήθηκαν από κοντά μετά τον αποκλεισμό της εκπροσώπου της Ελλάδας από τον τελικό, αλλά μίλησαν τηλεφωνικά όπως αποκάλυψε κατά την επιστροφή της η Γιάννα Τερζή.

Αυτό όμως που προκάλεσε αμφιβολία για το πόσο «κοντά» είναι οι δύο γυναίκες, είναι η ανάρτηση της Γιάννας Τερζή που εύχεται στη Βουλγάρα εκπρόσωπο να νικήσει στον διαγωνισμό.

«Η Κύπρος είναι δεδομένο ότι θέλω να πάει καλά. Η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή. Δεν γίναμε γραφικοί, το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη βουλγαρική αποστολή, ήταν η μοναδική χώρα που ήρθε στο καμαρίνι και όταν αποκλειστήκαμε, κλαίγανε. Μου αρέσουν κι άλλα τραγούδια φέτος από τη Eurovision», είπε σε δηλώσεις της η τραγουδίστρια στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τώρα, έρχεται κάτι καινούριο να δημιουργήσει ερωτηματικά. Όπως διαπιστώσαμε, η μία δεν ακολουθεί την άλλη στο Instagram. Αυτό απαραίτητα δεν σημαίνει «παγωμένες σχέσεις» μεταξύ των δύο γυναικών, ωστόσο… δίνει δικαιώματα για συζήτηση.

Το instagram της Ελένης Φουρέιρα

Το instagram της Γιάννας Τερζή

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση