Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο γάμο της στην Αμερική!

Η είσοδος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στις ζωές των τηλεθεατών το 2018 δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνη, αφού για τους περισσότερους ήταν ένα εντελώς καινούριο πρόσωπο.

Μάλιστα, όταν άρχισε να φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, υπήρξαν ρεπορτάζ που αποκάλυπταν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν παντρεμένη στην Αμερική με έναν αρχιτέκτονα από το 2015 με κουμπάρους τον Δημήτρη Γιαννέτο και τη Γιάννα Τερζή.

Με αφορμή την επιστροφή του Πασχάλη Τερζή στα μουσικά δρόμενα και το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε με την κόρη του, Γιάννα Τερζή, έγινε αναφορά στην προσωπική σχέση που έχει η παρουσιάστρια του Pop Up με την τραγουδίστρια.

Όταν ο συνεργάτης της Κωνσταντίνος Ντάφλος την ρώτησε: «κουμπάρες δεν είστε;», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν σαφής: «Δεν είναι κουμπάρα μου η Γιάννα Τερζή.»

«Έτσι ξέραμε εμείς…», συνεχίσε εκείνος:

«Πολλά πράγματα ξέρατε που δεν ισχύουν. Λυπάμαι πάρα πολύ που σας χαλάει τα ρεπορτάζ, αλλά δεν ισχύει», ξεκαθάρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν ισχύει η κουμπαριά ή δεν ισχύει ο γάμος;», ζήτησε να διευκρινίσει ο συνεργάτης της.

«Δεν ισχύει τίποτα παιδιά, είμαι μια ελεύθερη γυναίκα. Ελεύθερη δεν είμαι, είμαι σε σχέση…», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ματίνα Νικολάου: «Εγώ δεν είπα «χωρίζουμε», μου το είπανε»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η συγκατοίκηση με την Βίκυ Σταυροπούλου και η εξομολόγηση για τον βιολογικό πατέρα της Δανάης Μπάρκα

Τόνια Σωτηροπούλου: «Οι γονείς μου πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους»

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση