Η Βίκυ Κάβουρα “έλυσε” τη σιωπή της για Ηλιάδη – Γκέντζογλου! Η αλήθεια για την προσωπική της ζωή και η απάντηση στην Αγγελική Ηλιάδη

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε στο “Μετά τα μεσάνυχτα” τη Βίκυ Κάβουρα το όνομα της οποίας συζητήθηκε πολύ το τελευταίο διάστημα. Η ηθοποιός απάντησε για το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και στον Σάββα Γκέντζογλου, δηλώνοντας πως δεν είναι ζευγάρι. Τι σχολίασε αναφορικά με την Αγγελική Ηλιάδη και τις δηλώσεις της πως ήταν η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση με τον πρώην σύντροφό της;

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι αντιμέτωπη με φήμες και για αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο χαλαρά. Δεν με ενόχλησε όσο αργότερα που μου δημιουργήθηκε θέμα στην προσωπική μου ζωή. Να σου μιλήσω για ό,τι θες, αλλά να υπάρχει στη ζωή μου. Για πράγματα που δεν υπάρχουν στη ζωή μου καθόλου δεν έχω να πω κάτι. Τον Σάββα Γκέντσογλου τον γνωρίζω από τότε που ήταν 17 χρονών. Δουλεύει στο εξωτερικό και δεν έχουμε επαφές. Οπότε, κι επειδή είχα δει και την εκπομπή σου τότε που είχες καλεσμένη την κυρία που έχει κάνει αυτό το θέμα, δεν ξέρω για τι και πως εξυπηρετεί όλο αυτό.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι ο αδερφός μου, που άλλαξε ξαφνικά κάπως. Ήμουν με τον αδερφό μου και κάναμε βόλτα στο Καβούρι και άλλαξαν τη φωτογραφία.

Ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε ένα περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί εμένα μου έκανε κακό αυτό, το να φέρομαι ως ένα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Κάνει πολύ κακό στην εικόνα μου και στην ψυχή μου γιατί η ηθική η δική μου είναι συγκεκριμένη και απαράβατη. Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιο λόγο. Όταν είδα τη συνέντευξη έμεινα. Δεν την πήρα τηλέφωνο, ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν υπάρχω πουθενά εγώ σε όλο αυτό», δήλωσε με διάθεση να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η Βίκυ Κάβουρα, η οποία επισήμανε πως το γεγονός ότι είναι τέσσερα χρόνια μόνη της την κάνει εύκολο θύμα σε δημοσιεύματα.

Διαβάστε ακόμα: Survivor: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Κατερίνα Δαλάκα

Δείτε πού βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκαλύπτει πώς κρατάει ζωντανό τον έρωτα της με τον Δημήτρη Μάζη εδώ και 17 χρόνια

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ