Η Βάνα Μπάρμπα επέστρεψε στο Dot και απάντησε δημόσια στην Ελένη Φιλίνη – Πώς αντέδρασε η γνωστή ηθοποιός;

H κόντρα της Ελένης Φιλίνη με τη Βάνα Μπάρμπα καλά κρατεί, με την πρώτη να έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί νομικά. Η Βάνα Μπάρμπα επέστρεψε χθες το απόγευμα στην εκπομπή Dot – απ’όπου ξεκίνησαν όλα – και έδωσε τις δικές της απαντήσεις επιθυμώντας να δώσει και ένα τέλος στη διαμάχη τους.

Η γνωστή ηθοποιός στάθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής και ο διάλογος είχε ως εξής:

-Το όνομά σας;
-Βάνα Μπάρμπα.
-Δεν σας λένε Ελένη Φιλίνη;
-Όχι.
-Γιατί μας το είχατε πει κάποτε;
-Γιατί κάναμε χιούμορ νομίζω.
-Δεν γελάσαμε όμως.
-Πρόβλημά σας.
-Έχετε να δηλώσετε κάτι για την κ. Φιλίνη;
-Έχω να δηλώσω αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή. Όταν με ρωτήσατε το όνομά μου και είπα «Ελένη Φιλίνη», η επόμενη ερώτηση ήταν η εξής: «Με τι ασχολείστε»; Οπότε, εγώ εξέλαβα την ερώτηση για το άτομό μου και απάντησα και είπα όλα τα ανόητα που είπα και γελάγαμε στην εκπομπή, ότι ήμουν πορνοστάρ, ότι είμαι σταρ, ότι κάνω μπότοξ κλπ. Όλα αυτά αφορούσαν αποκλειστικά εμένα. Η ερώτηση η δική σας ήταν με τι ασχολείστε, εγώ το εξέλαβα ως Βάνα Μπάρμπα, αυτό ήταν όλο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να αναφερθώ έτσι για έναν άνθρωπο που εκτιμώ.

Με τη σειρά της η Ελένη Φιλίνη μιλώντας την Κυριακή στη Real δήλωσε: ”Ήταν δυσάρεστο, αναπάντεχο κι ανεξήγητο. Η επικοινωνία με τη Βάνα ήρθε πολλές μέρες μετά, όταν έμαθε πως θα κινηθώ νομικά. Δεν μπορώ να την συγχωρήσω. Δεν χρησιμοποίησα στη ζωή μου ποτέ το όνομα κανενός για να κάνω χιούμορ και να βρίσω κάποιον χωρίς λόγο”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

«Με τις Χάριτες η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κάναμε παρέα, με καμιά από τις τρεις»

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση