Η Τζούλια Νόβα μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της: “Mου έλεγε εγώ εσένα δεν πρόκειται να σε παντρευτώ”

Το πρωί της Δευτέρας (29/6) η Τζούλια Νόβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους που αποφάσισε μετά από 12 χρόνια σχέσης να ζητήσει από τον Γιάννη Μάρκου να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

“Μπορεί σε όλο αυτό να έχει συμβάλει λίγο και η καραντίνα. Απλώς, επειδή ήμασταν για 1,5 μήνα μέσα στο σπίτι, εγώ ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει. Προσπάθησε να με περιορίσει λίγο και κάπου έσκασε η φούσκα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα από πίσω, τα οποία δεν μπορώ να τα βγάλω προς τα έξω. Πιστεύω ότι το ποτήρι γέμισε και έκανε και ένα φλουπ με το χέρι του ο Γιάννης και το ποτήρι ξεχείλισε και έτσι πήρα την απόφαση. Ότι αισθάνομαι το λέω, είμαι υπερβολικά εκφραστική και όλα αυτά τα χρόνια του έλεγα, αλλά δεν με άκουγε εμένα προφανώς. Δεν άλλαζε και δεν άκουγε… Όταν ένας άνθρωπος αργεί να κάνει πρόταση γάμου σε μια κοπέλα και του έλεγα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι λίγο διστακτικός… Εγώ άνοιξα τη συζήτηση για την πρόταση γάμου. Εκεί που έλεγε θέλω να σε παντρευτώ, ερχόταν ένα βράδυ και μου έλεγε εγώ εσένα δεν πρόκειται να σε παντρευτώ… Δεν αισθανόμουν ασφάλεια με την συμπεριφορά του!”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η ανακοίνωση της Φαίης για το “Πρω1νό” και την επόμενη σεζόν!  

Αυτό είναι το κοινό της Βίκυς Καγιά με τον Γιώργο Καράβα-Η αποκάλυψη στο “Πρω1νό”

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Η πρώτη κοινή φωτογραφία Μπουρδούμη-Δροσάκη από τον γάμο τους! 

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση