Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιάννη Σερβετά για τον μεγάλο σεισμό του 1978 στη Θεσσαλονίκη

Ο μεγάλος σεισμός των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ανοιχτά της Σάμου έχει συγκλονίσει, ενώ στην Σμύρνη οι νεκροί αυξάνονται συνεχώς.

Ο Γιάννης Σερβετάς, που έζησε τον μεγάλο σεισμό στη Θεσσαλονίκη το 1978 θυμάται και συγκινεί με τις αναμνήσεις του…

«Το 1978 βίωσα το μεγάλο σεισμό στη Θεσσαλονίκη. Σας πληροφορώ πως 42 χρόνια μετά ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα. Υπομονή και όλα να πάνε βολικά και σε αυτήν την περιπέτεια», αναφέρει.

«Το 1978 κατεβήκαμε 6 ορόφους σε δευτερόλεπτα … βγήκαμε στην Τσιμισκή την ώρα που έπεσε η πολυκατοικία. Το κύμα σκόνης από το κτίριο που είχε πέσει μας «έβαψε» όλους λευκούς. Θυμάμαι να περνάω το δρόμο και να ακούω μια γυναίκα να φωνάζει το όνομα του παιδιού της… Η αγωνία της δεν έχει φύγει ποτέ από το στομάχι μου. ΥΓ.: Το βράδυ την «βγάλαμε» στο Ανάκτορο του Γαλέριου», γράφει ακόμα ο Γιάννης Σερβετάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το 1978 κατεβήκαμε 6 ορόφους σε δευτερόλεπτα … βγήκαμε στην Τσιμισκή την ώρα που έπεσε η πολυκατοικία. Το κύμα σκόνης από το κτίριο που είχε πέσει μας «έβαψε» όλους λευκούς. Θυμάμαι να περνάω το δρόμο και να ακούω μια γυναίκα να φωνάζει το όνομα του παιδιού της… Η αγωνία της δεν έχει φύγει ποτέ από το στομάχι μου. ΥΓ.: Το βράδυ την «βγάλαμε» στο Ανάκτορο του Γαλέριου #Σεισμός #seismos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Servetas Giannis (@servetasgiannis) στις 30 Οκτ, 2020 στις 8:10 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Έγκυος στο πρώτο της παιδί διάσημο μοντέλο!

Βαλέρια Κουρούπη: «Το πλήρωσα ότι είμαι η ανιψιά του Γιάννη Μπέζου»

«Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή ήταν άψογη, προσωπικά το χιούμορ του δεν μου αρέσει»

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση