Η Σοφία Μουτίδου για το “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”: “Δήλωσα παραίτηση τον Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που…”

Καλεσμένη στο Πρω1νό βρέθηκε σήμερα η Σοφία Μουτίδουη οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφαση της να παραιτηθεί από την παράσταση “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”. 

Χωρίς να θέλει να αποκαλύψει με λεπτομέρειες τον λόγο που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, εξομολογήθηκε στη Φαίη πως έγινε κάτι που την προσέβαλε και γι’ αυτό δεν μπορούσε να συνεχίσει.

“Δεν σταμάτησα έτσι απότομα όπως φάνηκε, είχα δηλώσει παραίτηση από τον Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έτσι, ζήτησα παραίτηση και βρέθηκε αντικαταστάτης έναν μήνα και κάτι μετά. Δεν έφυγα γιατί αρρώστησα, ούτε γιατί έκανα δική μου παράσταση. Ο λόγος ήταν γιατί συνέβη κάτι, το οποίο με πρόσβαλε εμένα πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά και δεν μπορούσα να συνεχίσω, ο δικός μου κώδικας δεν το επέτρεπε αυτό, παρόλο που είχα άψογη σχέση με τους συναδέλφους. Όταν κάτι σε ενοχλεί κάπου, έχει σημασία πόσο σε ενοχλεί, πόσο θίγεσαι, πόσο βαρύ ήταν αυτό που έγινε, ώστε να αποφασίσεις αν θα συμπαρασύρεις μαζί σου και το οικονομικό. Ήταν ένα πρόβλημα που είχα εγώ με την παραγωγή και δεν μπόρεσα να το λύσω, ήταν μια μεγάλη στεναχώρια που προκλήθηκε από κάτι και που ζύγισα το οικονομικό με τη στεναχώρια και νίκησε η στεναχώρια. Νίκησε το θίξιμο της αξιοπρέπειάς μου. Ζητώ συγγνώμη, αλλά αυτό που μου συνέβη ήταν πάνω από μένα. Το ότι είχα δέσει τη μοίρα μου σε ένα θέατρο, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάω αλλού!”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τολμηρή: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαψε τα μαλλιά της ροζ!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση