Η Μαρία Νυαπλιώτου αποκαλύπτει για ποιον λόγο δέχτηκε την πρόταση για το «Λόγω τιμής»

Η Μαρία Ναυπλιώτου έδωσε συνέντευξη στη Real και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την επιστροφή της στην τηλεόραση και το «Λόγω τιμής».

Δες απόσπασμα από τη συνέντευξή της.

«Λόγω τιμής». Τι σε έφερε πίσω στην τηλεόραση μετά από τόσο καιρό;

«Η γερή ομάδα του «Λόγω τιμής», που απολάμβανα στους δέκτες μου και που τώρα έγινα με πολλή χαρά μέλος της. Υπάρχει ένα εξαιρετικό σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, υπάρχει η σκηνοθετική δεινότητα του Λάμπη Ζαρουτιάδη και βέβαια όλοι αυτοί οι άξιοι συνάδελφοι που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη δουλειά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε φυσικά και ο ρόλος της Αλεξάνδρας μιας γυναίκας πολύ τρυφερής ήπιων τόνων, που έφτασε να νιώθει πως δεν έχει τίποτα, μιας και πάντα έδινε σε όλους. Έχασε τον εαυτό της στην προσπάθεια της να ικανοποιεί τους άλλους και είναι κάτι που το έχουμε περάσει όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας αυτό. Είναι δοτική και συναισθηματική, χωρίς εντάσεις τα περνά όλα εσωτερικά, χωρίς να συγκρούεται».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μου έλεγε σε συνέντευξη πώς είναι ευτυχής που είναι σύζυγος σου – έστω και τηλεοπτικά.

«Είναι υπέροχος ο Κωνσταντίνος όπως και όλα τα παιδιά – είδες παιδιά τα λέω ακόμα και αισθάνομαι κι εγώ παιδί έτσι. Περάσαμε εξαιρετικά στα γυρίσματα, με πολλή δουλειά, αλλά και με πλάκες γέλια και αγκαλιές…»

Τελείωσαν τα γυρίσματα, από όσο ξέρω.

«Ναι, τελείωσαν και με χαροποιεί το γεγονός πως το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε τόσο ζεστά το σίκουελ της σειράς αυτής που έγραψε τη δική της τηλεοπτική ιστορία».

Τόσο ζεστά, που βλέπω να έρχεται και άλλος κύκλος αργότερα.

«Α, δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Ωραία θα ήταν!».

Φυσικά θα ήταν ωραία. Η τηλεόραση είναι αυτή που σε έκανε γνωστή στο πλατύ κοινό…

«Ναι, από την «Αίθουσα του θρόνου» και είμαι τυχερή από τη μια που με επέλεξε η θαυμάσια Πηγή Δημητρακοπούλου για τον ρόλο της Γλαυκής και από την άλλη που βρέθηκα οτο ξεκίνημα μου πλάι σε πολύ σημαντικούς ηθοποιούς όπως η Ρένη Πιττακή, ο Αλέκος Αλεξανδράκης ο Μίμης Κουγιουμτζής ο Νίκος Ρίζος ο Αρης Λεμπεσόπουλος ο Δημήτρης Λιγνάδης. Κοιτάζω πίσω και αισθάνομαι αληθινά πολύ τυχερή».

Αναφέρθηκες στον Λιγνάδη, που είχατε κάνει μαζί και το υπέροχο «Cabaret» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Πώς σου φαίνεται η επιλογή του για τη διεύθυνση του Εθνικού;

«Ιδανική! Είναι βαθύτατα καλλιεργημένος μορφωμένος προέρχεται από ένα σπίτι με βαθιά κουλτούρα, έχει δουλέψει σκληρά για να κατακτήσει όσα έχει κατακτήσει και πιστεύω ότι θα κάνει εξαιρετική δουλειά και στην πρώτη κρατική μας σκηνή».

Και η Κατερίνα Ευαγγελάτου ανέλαβε τη διεύθυνση του Ελληνικού Φεστιβάλ.

«Επίσης ιδανική επιλογή. Εκτιμώ πολύ τη δουλειά της από τον καιρό που ήμασταν και οι δύο στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού, επί Στάθη Λιβαθινού. Εύχομαι και στους δύο τα καλύτερα από καρδιάς».

Διαβάστε ακόμα: Η Βασιλική Μιλλούση άλλαξε look στα μαλλιά λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της

Αυτά είναι νέα! Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το μωρό του;

Ο Liam Hemsworth χώρισε με τη Miley Cyrus και είναι ερωτευμένος με την…

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση